- Reaksiyon skoru
- 10
13ün üstüne para koymak ne kadar mantıklı buna değer mi
Bana iphone almak hep mantıksız gelmiştir düz 16 fiyatı uygun diye biliyorum bi bak istersen13ün üstüne para koymak ne kadar mantıklı buna değer mi
nedenini de paylaşsan daha hoş olurmantıksız kanks
valla telefon değiştiricem bi samsung alsam geri satacağımda satamam ya da aldığım fiyatın çok altına bırakmam gerekir o yüzden iphonelara bakıyorum, iphone 16 fiyatı da bütçemi baya aşıyorBana iphone almak hep mantıksız gelmiştir düz 16 fiyatı uygun diye biliyorum bi bak istersen
fiyatına göre özellikleri baya boş. 60 hz ekran en büyük nedenlerinden. S25+ alın geçin hocamnedenini de paylaşsan daha hoş olur
yani performans aradığım söylenemez günlük kullanımda ekran 120hz olsa da çok bişey değişmez hayatımdafiyatına göre özellikleri baya boş. 60 hz ekran en büyük nedenlerinden. S25+ alın geçin hocam
Değer, 2021 den kalan fosil olma adayı işlemci yerine son çıkan işlemciyi kullanmış olursun, 4GB RAM den 8GB ye çıkarsın bu sayede Apple Intelligence ile alakalı tüm güncellemeleri alırsın işlemci 3 nesil güncel olduğu için de 3 ana güncelleme fazla alır. Ana kamera 13 den daha iyi ama geniş açı kamerası yok. Batarya olarak 13 den çok daha iyi hatta düz 16 dan bile iyi baya sağlam pil var.13ün üstüne para koymak ne kadar mantıklı buna değer mi
yine de S25+ tavsiye ederimyani performans aradığım söylenemez günlük kullanımda ekran 120hz olsa da çok bişey değişmez hayatımda
Bu arada indirimle 22-23 bin bandına S24FE alsan hem iyi deneyim sunar hem pek değer kaybetmez güzel cihaz.nedenini de paylaşsan daha hoş olur
valla telefon değiştiricem bi samsung alsam geri satacağımda satamam ya da aldığım fiyatın çok altına bırakmam gerekir o yüzden iphonelara bakıyorum, iphone 16 fiyatı da bütçemi baya aşıyor
Alınmaz dostum paranı çöpe atma
nedenHiçbir iphone modeli alınmaz 16e hiç alınmaz
yok telefonum 13 değil ama telefon değiştireceğim ve birkaç sene sonra da tekrar 2. el olarak elden çıkarabileceğim bişey olsun diye iphone alayım diyorumhocam 13 kullanıyorsan gerek yok geçeceğin zamanda pro modele geçsen daha mantıklı 13 hala iş görür bence