Orjinal GTA San Andreas nasıl indirilir?

Reaksiyon skoru
105
Bütçe
300
Orjinal almak istiyorum ancak hiç bir yerde yok bunların stem keylerini nasıl ucuza güvenli alabilirim site atarsanız daha iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bulamazsın bulsan da dolandırıcıdır yüksek ihtimalle.

Steam'de bu var, bu da trilogy'de ki büyük ihtimalle o kötü olanıdır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
GTA 3lemesini yenilenmiş haliyle steamden alabilirsin 20 dolar civarına düşüyor genelde tek tek satılmıyorlar

Orjinal almak istiyorum ancak hiç bir yerde yok bunların stem keylerini nasıl ucuza güvenli alabilirim site atarsanız daha iyi olur
Bende orijinal var ama şunu söyleyebilirim ki korsan daha sorunsuz çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Definitive editionlar çok kötü bir de almanı önermem

Bütçeyi x3 +56 yap buradan al.
GTA San andreas, GTA 3 ve Vice city var. Definition Edition değil, eski sürümleri (yenilenmemiş hali)

Bazı siteler Key adı altında satıyor ama çoğu geçersiz oluyor , onun dışında Trilogy dediğimiz pakette mevcut hepsi onun dışında satılmıyor.

Orijinal bir şekilde bulsan bile oyunlar bozuk ve düzgün çalışmıyorlar, bu sebepten zamanında iade etmiştim. Maalesef orijinal üçleme için korsan'dan başka çare yok, ya da definitive edition alabilirsin.

Orijinal bir şekilde bulsan bile oyunlar bozuk ve düzgün çalışmıyorlar, bu sebepten zamanında iade etmiştim. Maalesef orijinal üçleme için korsan'dan başka çare yok, ya da definitive edition alabilirsin.
Peki ya böyle %90 güvenilir dediğiniz bir site var mı inanılmaz derecede nostalji istiyorum da GTA sa için.

Koleksiyon için mi oynamak için mi
Oynamak için

Bütçeyi x3 +56 yap buradan al.
GTA San andreas, GTA 3 ve Vice city var. Definition Edition değil, eski sürümleri (yenilenmemiş hali)
Tamamdır sağolun.

Peki ya böyle %90 güvenilir dediğiniz bir site var mı inanılmaz derecede nostalji istiyorum da GTA sa için.
Güvendiğim bir site yok fakat o sitelerde aşırı derecede şişirilmiş fiyattan satıyorlar. Rockstar Launcher'da bile daha ucuza geliyor öyle diyeyim, Rockstar Launcher'dan alsan da zaten oyunlar yine bozuk. Rockstar bayağı zorunlu şekilde crack'e sürüklüyor insanı.

Geri