benim alalı 9 ay kadar oldu da pek yazmıyorum hocam sağolunTeşekkürler hocam. Sizde altın olalı çok olmamış. Sizede hayırlı olsun.![]()
Gerçekten çok fazla olmuş hocam.benim alalı 9 ay kadar oldu da pek yazmıyorum hocam sağolun![]()
Bencede biraz çimene dokunun hocam. Deşarj olun biraz. Benim hiç sıcak fırsat konum yok mesela.2024 Temmuz ayında 500 mesajım vardı şu anda 6900 mesajım var, 30 sıcak fırsatlar konum vardı şu anda ise 981, 1000 olacak. Biraz çimene mi dokunsam acaba?
Sağolun hocam sizide.Allah kurtarsın
Bende Silver Olucam Hayırlı OlsunBu mesajla birlikte silver oluyorum. Gold olmak için sanırım 5000 mesaj gerekiyordu. Sıradaki hedef o. Silvera özel olarak süper inidirmli bir kasa versinler bana.![]()
Teşekkürler hocam. Sizede hayırlı olsun şimdiden bir şey kalmamış.Bende Silver Olucam Hayırlı Olsun
Siz önerin hocam yinede. İlered alırsam aklımda bulunsun hangi marka alınır alınmaz vs.Güç kaynağı tavsiyesi sandım.
keşke kasa verselerBu mesajla birlikte silver oluyorum. Gold olmak için sanırım 5000 mesaj gerekiyordu. Sıradaki hedef o. Silvera özel olarak süper inidirmli bir kasa versinler bana.![]()