Yeni telefon lazım onerebilirmisiniz

Alperrss

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçem 18 bin TL yenilenmiş telefonlari gördüm iPhone 11 10 bin TL filan ama kararsız kaldım bana kamerası güzel ve uzun ömürlü bir telefon onerebilirmisiniz

Honor 400

Samsung s21 fe alabilirsin ben snapdragon işlemcili modelini kullanıyorum memnunum 1 yıl oldu alalı 4k 60 FPS video desteği var kemerasından memnunum ayarlardan ek olarak Sanal ram yükseltmesi yapabiliyorsun yeni Android güncellemesi de aldı oyun içinde tavsiye ederim yine tabi daha detaylıca inceleme videolarını izlemen daha iyi olur bilmediğim şeyler illaki vardır ama 18 k aralığında bir fiyata en iyi bu felefon gider

Honor 400/ A56

Samsung s21 fe alabilirsin ben snapdragon işlemcili modelini kullanıyorum memnunum 1 yıl oldu alalı 4k 60 FPS video desteği var kemerasından memnunum ayarlardan ek olarak Sanal ram yükseltmesi yapabiliyorsun yeni Android güncellemesi de aldı oyun içinde tavsiye ederim yine tabi daha detaylıca inceleme videolarını izlemen daha iyi olur bilmediğim şeyler illaki vardır ama 18 k aralığında bir fiyata en iyi bu felefon gider
Eski güncellemesi bitecek ısınıyor pili çabuk bitiyor iyi yanları fiyatına göre çok güzelde kötü yanlarıda çok kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honor 400 yenilenmiş iPhone ne 10 u bırak 5 vermem düpedüz parayı çöpe atmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,604
Üyeler
186,080
Son üye
iremerdem
Geri