ağırlığı bence çok rahatsız etmez zaten ağır bi kulaklık kullanıyorum mikrofonu olsun ses kalitesi olsun nasıldırCok ağır bence alinmaz
Havitin bimde satılan 500tl lik kulaklığının mikrofon ve ses kalitesi bile çoğu kulaklığı tokatlar. Havit f/p olarak şaşılmaz özellikle mikrofon. aten kulaklıkda genelde ses kalitesi pek fark etmez aktif gürültü önleme rahatlık ve görünüş fark eder ama bikrofon bunlardan bile fazla fark eder havit ise çok kaliteli kulaklıklarının mikrofonuyla yayın yapsan izlenir gayet bimdeki 500 tl liğin performansı bile 900tl ye satılan malum boya m1 gibi resmen ayrıca havit kulaklıklar açık ara en premium duranları jbl halk arasında teknolojiden pek anlamadıklarını düşündüğüm insanlaron gözdesi ama 500tl lik havit life kulaklıklar daha premium ve rahat kulaklıkta tek tercihim havitağırlığı bence çok rahatsız etmez zaten ağır bi kulaklık kullanıyorum mikrofonu olsun ses kalitesi olsun nasıldır
Tam bilmiyorum agirligini 400gr civari olunca vazgecmistim.Bence atk mercury m1 veya mchose v9 pro modellerine de bi göz atağırlığı bence çok rahatsız etmez zaten ağır bi kulaklık kullanıyorum mikrofonu olsun ses kalitesi olsun nasıldır
peki bunun v9 unu mu almalıyım s9 unu mu farkları neydaha iyi bir tercih olur
![]()
MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
farkları v9 bataryası daha fazla 53mm sürücüye sahip s9 50mm sürücü daha az bataryapeki bunun v9 unu mu almalıyım s9 unu mu farkları ney
v9 daha mı iyi s9 da 3d felan yazıyor çok bilmiyorum hangisi daha mantıklı olurfarkları v9 bataryası daha fazla 53mm sürücüye sahip s9 50mm sürücü daha az batarya
v9 daha iyiv9 daha mı iyi s9 da 3d felan yazıyor çok bilmiyorum hangisi daha mantıklı olur
x9 da var peki o nasılv9 daha iyi