7500F sıcaklık sorunu

Kasa bu şekilde arkadaşlar soğutucu olarak Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu ama montaj sırasında fanların yeri mi çok doğru değil acaba hava akışı çok yok gibi hissediyorum
Fanın birini kasanın önüne bakacak şekilde diğerini de ortaya yine kasanın önüne bakacak şekilde takman gerek. Bende de aynı soğutucu var.

Fanların ikisi önden havayı cekip arkaya atacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neye göre beğenmediniz peki hocam? Etkili değil mi fiyatı mı pahalı?
Adam en iyisini istemis

Ve tf 8 kötü bir macun ex serisi olsa neyse o idare eder

Mx6 herkes çok satıldığı için iyi sanıyor kasama sürmem bile
kryo güzel sadece önerdiğin içinden

Fanların ikisi önden havayı cekip arkaya atacak

Adam en iyisini istemis

Ve tf 8 kötü bir macun ex serisi olsa neyse o idare eder

Mx6 herkes çok satıldığı için iyi sanıyor kasama sürmem bile
kryo güzel sadece önerdiğin içinden
Anladım hocam ben kendim kullanıp memnun kaldıklarımdan önerdim nt-h1 kullanmadığım için bilmiyorum yurtdışından gönderim sağlıyorlar teslimat ücreti vergi falan geri plana attım ama madem o kadar iyi diyorsunuz bir dahakine nt-h1 alacağım tavsiyeniz üzerine

Boşta 50-55 derece yük altında 80-82 dereceleri görüyor termal macun yenileyeceğim bana dünyanın en iyi termal macununu söyler misiniz değişmek istiyorum
Ryzen 5 7500F kullaniyorum ve islemci %100 kullanimda kilitli calisiyor surekli maksimum hizinda kisacasi, DeepCool AG400 ile kullaniyorum, Thermal Grizzly Kyronaut Extreme var macun olarakta, en kral oyunda max 62 dereceleri gordum bosta ise 42-52 derece arasi calisiyor.

Ekstra bilgi, Islemci sogutucusunun fani maksimum devirde sabit calisiyor bu arada.

Ryzen 5 7500F kullaniyorum ve islemci %100 kullanimda kilitli calisiyor surekli maksimum hizinda kisacasi, DeepCool AG400 ile kullaniyorum, Thermal Grizzly Kyronaut Extreme var macun olarakta, en kral oyunda max 62 dereceleri gordum bosta ise 42-52 derece arasi calisiyor.

Ekstra bilgi, Islemci sogutucusunun fani maksimum devirde sabit calisiyor bu arada.
Sorun zaten arkadaş fanları yanlış takmış ve islemciden islemciye farklar olur slikon kalitesi önemli havadar kasada önemli

Arkadas fanları düzeltip macunu değiştirince fark oluşur baya

Anladım hocam ben kendim kullanıp memnun kaldıklarımdan önerdim nt-h1 kullanmadığım için bilmiyorum yurtdışından gönderim sağlıyorlar teslimat ücreti vergi falan geri plana attım ama madem o kadar iyi diyorsunuz bir dahakine nt-h1 alacağım tavsiyeniz üzerine
Mx6 zaten piyasada sahteside çok tf8 (ex versiyon) olanı deneyin birde tf8 yüzüne bakmazsın

H1 gerçekten malzeme oran değerini çok güzel yakalamiş kıvamı ve uzun ömürlü olmasıyla benim gözümde 1 numara şuan

Sorun zaten arkadaş fanları yanlış takmış ve islemciden islemciye farklar olur slikon kalitesi önemli havadar kasada önemli

Dogru ya ikinci attigi yorumu sonradan gordum o fanlar ne oyle :D

Mx6 zaten piyasada sahteside çok tf8 (ex versiyon) olanı deneyin birde tf8 yüzüne bakmazsın

H1 gerçekten malzeme oran değerini çok güzel yakalamiş kıvamı ve uzun ömürlü olmasıyla benim gözümde 1 numara şuan
H1 gerçekten dediğiniz kadar iyiyse direkt onu alıp denemek isterim hocam tf8 ex almaktansa.
Bu macun dimi?

H1 gerçekten dediğiniz kadar iyiyse direkt onu alıp denemek isterim hocam tf8 ex almaktansa.
Bu macun dimi?
Evet sanırım Türkiyede satanlarda vardı biraz bakın

82 derece normal bir sıcaklık. Sonuçta yılın en sıcak günlerindeyiz. Eylülden sonra sıcaklık düşer. Herhangi bişeye gerek yok.

Evet sanırım Türkiyede satanlarda vardı biraz bakın
Baktım ama bulamadım amazondan almak mantıklı geldi birkaç hafta beklerim en kötü zaten çok olmadı macun değiştireli
Satıcı kendi noctua'nın kendi resmi satıcısı herhalde dimi?

Geri