Kullanacağım inş. TeşekkürlerYER55HN44FUR
netspeed ve milleni kullandım bence araların da en iyisi turknet netspeed cuma günü oldumu hız yavaşlıyordu pazartesi düzeliyorduKendi altyapısı ise yapıştır, diğer türlü çok bir espirisi yok.
Bende şuan comnetin çöküşünden sonra aktif olarak netspeed kullanıyorum, son 1 aydır yavaşlama, ikide bir kopmalar, internet gidiyor 3 saat gelmiyor.netspeed ve milleni kullandım bence araların da en iyisi turknet netspeed cuma günü oldumu hız yavaşlıyordu pazartesi düzeliyordu![]()
Ucuzlar milleni de 330tl 100mbps turknet bu ucuzluğu yakalamak için anca 12 ayı peşin ödeyip aylık 500tl gelmesi lazım en son vade farksız 6 taksit seçeneği sunuyorduBende şuan comnetin çöküşünden sonra aktif olarak netspeed kullanıyorum, son 1 aydır yavaşlama, ikide bir kopmalar, internet gidiyor 3 saat gelmiyor.
Çok iyimiş gigafiber bizim İzmir/buca ya yayıldıGigafiber başvurusuna 3 ay %50 indirim veriyor davet kodu kullammayın böyle daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Netspeed abone numarası bizimki uyuşmadığı için yeni hat tesisi yapacağız diyorlar, ne iştir anladım. Bende bekleyin dedimYER55HN44FUR
Altyapı uyuşmadığı turknet mi söylüyor?Netspeed abone numarası bizimki uyuşmadığı için yeni hat tesisi yapacağız diyorlar, ne iştir anladım. Bende bekleyin dedim
Evet aynen, turktelekom altyapısını kullanıyorumAltyapı uyuşmadığı turknet mi söylüyor?
Bunu Ben Yaptım Ama Olmadı NedenseGigafiber başvurusuna 3 ay %50 indirim veriyor davet kodu kullammayın böyle daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Başvuru admında promosyon yeirnde çıkıyor direkt çıktıysa da olmadıysa mh ile konuş hallederler.Bunu Ben Yaptım Ama Olmadı Nedense![]()