Yardım Turknet davet kodu lazım, geçiş için

YER55HN44FUR

Kendi altyapısı ise yapıştır, diğer türlü çok bir espirisi yok.

Kendi altyapısı ise yapıştır, diğer türlü çok bir espirisi yok.
netspeed ve milleni kullandım bence araların da en iyisi turknet netspeed cuma günü oldumu hız yavaşlıyordu pazartesi düzeliyordu :D

netspeed ve milleni kullandım bence araların da en iyisi turknet netspeed cuma günü oldumu hız yavaşlıyordu pazartesi düzeliyordu :D
Bende şuan comnetin çöküşünden sonra aktif olarak netspeed kullanıyorum, son 1 aydır yavaşlama, ikide bir kopmalar, internet gidiyor 3 saat gelmiyor.

Gigafiber başvurusuna 3 ay %50 indirim veriyor davet kodu kullammayın böyle daha iyi.
1754406138492.webp

Bende şuan comnetin çöküşünden sonra aktif olarak netspeed kullanıyorum, son 1 aydır yavaşlama, ikide bir kopmalar, internet gidiyor 3 saat gelmiyor.
Ucuzlar milleni de 330tl 100mbps turknet bu ucuzluğu yakalamak için anca 12 ayı peşin ödeyip aylık 500tl gelmesi lazım en son vade farksız 6 taksit seçeneği sunuyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigafiber başvurusuna 3 ay %50 indirim veriyor davet kodu kullammayın böyle daha iyi.
Alıntıyı görüntüle
Çok iyimiş gigafiber bizim İzmir/buca ya yayıldı :D

Netspeed abone numarası bizimki uyuşmadığı için yeni hat tesisi yapacağız diyorlar, ne iştir anladım. Bende bekleyin dedim
Altyapı uyuşmadığı turknet mi söylüyor?

Geri