fresholiax
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Konuya ihtiyacım kalmadı
Son düzenleme:
Hile kullanmadıysan bandan niye korkasın ki ? en fazla çok report yedin diye geçici ban atarlar inceleme sonucu banın açılır bir şey olmaz. Vac ban yemezsin kolay kolayMerhaba dostlar, dün 3 saate yakın Inferno prefire mapinde alıştırma yaptım, dün gece rekabetçide birkaç defa Inferno girdim, seçkinde birkaç maç attım ardından takım yüzünden oyundan sinirle ayrıldım. Bugün sabahta Inferno prefire Steam atölye mapinde bir saate yakın alıştırma yaptıktan sonra rekabetçide Inferno girdim ancak sanırsam biraz banlık olaylar yapmışım rakibin sözcüklerine göre böyle anladım. Sizce bu maçtan ban yer miyim, hayatımda sadece ETS'de para hilesi yapmış bir insanım ancak ciddi vuruşlar bunlar sanırsam biraz. Ranka göre biraz yüksek kalmış olabilirim bu maçta gold nova 1'dim şuan 2, belki de ondandır. Oyun saatimide görünce iyice hile damgası vurdular maalesef bana, 389 saatim var ancak 1000 saati olan bazı kişilerden daha iyi oynayınca buna ban damgası vurmaması lazım karşı tarafın.
Maç linki; steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QhfnH-iVMcd-XBthf-oSOeB-kdbhQ
Hile kullanmadıysan bandan niye korkasın ki ? en fazla çok report yedin diye geçici ban atarlar inceleme sonucu banın açılır bir şey olmaz. Vac ban yemezsin kolay kolay