TheMustyy81
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 600
Arkadaşlar öncelikle merhabalar ders çalışmak için kulak içi kulaklık alacağımda tek istediğim beni günde 6-8 saat götürsün bütçem 600 tl şimdiden teşekkürler
havitin modellerine bakabilirsinArkadaşlar öncelikle merhabalar ders çalışmak için kulak içi kulaklık alacağımda tek istediğim beni günde 6-8 saat götürsün bütçem 600 tl şimdiden teşekkürler
hangi model hocamhavitin modellerine bakabilirsin
ben aktif olarak havit h655bt pro kullanıyorum çok memnunum havit h655bt alabilirsiniz biraz daha bütçeye ekleyiphangi model hocam
aynen kulak içi rahat olmazHocam özel bir sebebi yoksa kulaküstü almanı tavsiye ederim. Uzun saatler boyunca daha rahat edersin.
usta tam tersi kulak üstü daha da sıkmaz mıHocam özel bir sebebi yoksa kulaküstü almanı tavsiye ederim. Uzun saatler boyunca daha rahat edersin.
kulak içi bi süreden sonra kulakları ağrıtıyor ama dediğim modele bakarsan kulağını içine aldığı için hem dışardaki sesi kesiyor hemde aşırı sıkmıyor pedler çok yumuşak ses kaliteside çok güzelusta tam tersi kulak üstü daha da sıkmaz mı
Ben yksye çalışırken kulakiçi samsung buds 2 pro kullanıyordum ve belli bi zaman sonra kulaklarımda ağrı yapıyordu. Benim şahsi fikrim kulaküstü daha rahat olucaktır.usta tam tersi kulak üstü daha da sıkmaz mı