Arkadaşlar yakın zamanda ekran kartı değiştiriceğim. GTX 1650 kullanıyorum artık yetmemeye başladı. Sahibinden de 7.500'e temiz, kutulu, bakımı yapılmış, termal macununu da yenilemişler. Çok kullanılmamış zaten. Sizce alınır mı? Mining yapılmamış.
RX 6700 XT al.Arkadaşalr yakın zamanda ekran kartı değiştiriceğim. GTX 1650 kullanıyorum artık yetmemeye başladı. Sahibinden de 7.500'e temiz, kutulu, bakımı yapılmış, termal macununu da yenilemişler. Çok kullanılmamış zaten. Sizce alınır mı? Mining yapılmamış.
çöp alınmaz o paraya git 3060 al daha iyi yadaArkadaşalr yakın zamanda ekran kartı değiştiriceğim. GTX 1650 kullanıyorum artık yetmemeye başladı. Sahibinden de 7.500'e temiz, kutulu, bakımı yapılmış, termal macununu da yenilemişler. Çok kullanılmamış zaten. Sizce alınır mı? Mining yapılmamış.
Fiyat fazla.RX 6700 XT al.
Oyun için kullanacağım sadece ileride de satarken değeri kaybolmamasını istiyorum.çöp alınmaz o paraya git 3060 al daha iyi yada
8 bin TL'e bulabiliyorsun.Fiyat fazla.
1080ti artık yazılım destegi almıyor üstüne yeni çıkan hiçbir oyunu açmıyor yani 7500 ü çöpe atmış oluyorsunuzFiyat fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun için kullanacağım sadece ileride de satarken değeri kaybolmamasını istiyorum.
1-2 yıl daha alacak diye biliyorum.1080ti artık yazılım destegi almıyor üstüne yeni çıkan hiçbir oyunu açmıyor yani 7500 ü çöpe atmış oluyorsunuz
1-2 yıl daha güvenlik güncellemesi alıcak oyun destegi ekim 2025 itibari ile bitiyor bu inat niye onu anlamadım 10 yıllık karta 7500 çekn birinden alışveriş yapılmaz1-2 yıl daha alacak diye biliyorum.
Artı olarak pascal kartlara yıllardır oyun bazlı optimizasyon gelmiyor1-2 yıl daha güvenlik güncellemesi alıcak oyun destegi ekim 2025 itibari ile bitiyor bu inat niye onu anlamadım 10 yıllık karta 7500 çekn birinden alışveriş yapılmaz
Alıntıyı görüntüle