Xbox Series S 2025te Alınır mı?

Xenovian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
577
Televizyonda oyun oynamak amacım ve belki kardeşimle bilgisayardan oyun oynamak istiyorum. Ona 10k civarında bilgisayar toplamaktansa taşınabilir bir konsol olması daha makul geliyor ne düşünüyorsunuz.?

Series s 10k verme bile çöp cihaz 11k ya alacağın PC series s i geçiyor zaten 😃

Televizyonda oyun oynamak amacım ve belki kardeşimle bilgisayardan oyun oynamak istiyorum. Ona 10k civarında bilgisayar toplamaktansa taşınabilir bir konsol olması daha makul geliyor ne düşünüyorsunuz.?
Görüntü kalitesi konusunda beklentiniz yoksa alınabilir yenisi çıkana kadar her oyunu oynatacak sonuçta.

Bende var çok güzel oyunlarda ucuz
Gamepasste büyük avantaj.
Series s 10k verme bile çöp cihaz 11k ya alacağın PC series s i geçiyor zaten 😃
Amaç taşınabilir olması yani. Bu sene içinde yurt içinde ve dışına seyahat edeceğim.
Görüntü kalitesi konusunda beklentiniz yoksa alınabilir yenisi çıkana kadar her oyunu oynatacak sonuçta.
sabit 60fps benim için yeterli doğrusu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7k daha ekleyip series x alsan daha iyi olur
Şuanda o kadar çıkamam büyük ihtimalle öğrenciyim.
10k çok maks 4.5 ver
Adam max 8kya inerim diyor.

Gamepasste büyük avantaj.

Amaç taşınabilir olması yani. Bu sene içinde yurt içinde ve dışına seyahat edeceğim.

sabit 60fps benim için yeterli doğrusu

Şuanda o kadar çıkamam büyük ihtimalle öğrenciyim.

Adam max 8kya inerim diyor.
Alma o zaman ben 4.5 k ya temiz yanında pes 19 u olanı alacaktım adam baskasına satmış ve maks 5.5k ya en az 4-5 tane bulmusumdur.

Alma o zaman ben 4.5 k ya temiz yanında pes 19 u olanı alacaktım adam baskasına satmış ve maks 5.5k ya en az 4-5 tane bulmusumdur.
Abi bursayada bul ya .D

Şu arkadaşa sorabilirsiniz
Çok sağolun adamsınız

Geri