1080p 60fps alırsan güzel olur hangi ildesin benim xboxu veriyim sanaAlırım alırsam sizce nasıl olur
1080p 60fps alırsan güzel olur hangi ildesin benim xboxu veriyim sanaAlırım alırsam sizce nasıl olur
İstanbul1080p 60fps alırsan güzel olur hangi ildesin benim xboxu veriyim sana![]()
Siz1080p 60fps alırsan güzel olur hangi ildesin benim xboxu veriyim sana![]()
düzcedeyim ben almayı düşünürsen özelden mesaj bırak konuşalımİstanbul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siz
Hata veriyor sen yazar msiindüzcedeyim ben almayı düşünürsen özelden mesaj bırak konuşalım
Hocam anlaşamazsanız bende istanbuldayım verebilirim xboxuHata veriyor sen yazar msiin
şuan için xbox series se gta 6 gelmek zorunda aksi halde xbox mağazasında gta 6 yı yayınlayamazlar bakalım nasıl yapacaklar ya fpsten feragat edeceğiz yada görüntü kalitesindenfp olarak süper cihaz bence ama 2 gun sonra gta çıkınca modeli biticek bence
İkisinden de feragat eder gibi duruyor hocam çok verimli oynatacağını zannetmiyorum series s inşuan için xbox series se gta 6 gelmek zorunda aksi halde xbox mağazasında gta 6 yı yayınlayamazlar bakalım nasıl yapacaklar ya fpsten feragat edeceğiz yada görüntü kalitesinden
rockstar artık tek çalışmıyor optimizasyon için yardımdı alıyorlar hallederler bence bu kadar büyük bütçeli bir oyunun ilk çıkışını sadece ps5 için yapacaklarını sanmam trde xbox çok fazla kullanılmıyor olabilir ps5e nazaran ama amerika ve kanadada çok fazla kullanıcısı varİkisinden de feragat eder gibi duruyor hocam çok verimli oynatacağını zannetmiyorum series s in