İncehesaptan bu sistem alınır mı?

5070e bu paraları verme en kötü 5070ti ya da 9070xtli sistem al

hocam sistem için verdiğin paraya en iyi sistemi almak istiyosan acele etme derim sana, çünkü cuma geceleri incehesap indirimlerini biliyorsunuzdur. Bu indirimlerde aynı sistemler 5-6 bin tl gibi indirimlerle gelebiliyor.

Anakart 450 farka asus prime al bence
ekran kartı pek iç açıcı gelmedi banada
ramler bu fiyata en azından cl30 olabilir
7800x3d için sağlam bir soğutucuya ihtiyacın olucak özellikle küçük bir kasa için şart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara r5 7600 ve 5070ti lı sistem buldum ama daha çok işlemci dayalı oyunlar oynayıp işlemler yaptığım için işlemci yüksek olsun dedim. Önerin için sağol
iyi yapmışsın çok hikaye oynamıyosan 5070 gayet okey, onun yerine işlemci abanmak daha mantıklı bence

hocam sistem için verdiğin paraya en iyi sistemi almak istiyosan acele etme derim sana, çünkü cuma geceleri incehesap indirimlerini biliyorsunuzdur. Bu indirimlerde aynı sistemler 5-6 bin tl gibi indirimlerle gelebiliyor.
Tamamdır hocam sağolasın gaminggecelerine bakacağım

ama colorfulun iki modeli arasında 9bin tl fark olması hemde aynı ekran kartı için garip geldi

7800x3d için sağlam bir soğutucuya ihtiyacın olucak özellikle küçük bir kasa için şart

iyi yapmışsın çok hikaye oynamıyosan 5070 gayet okey, onun yerine işlemci abanmak daha mantıklı bence
Anakartı değiştirme konusunda kararsızım yüksek ihtimalle değiştiririm. Eğer bu sıvı soğutma yetmezse şimdiki pcye iyi bir hava soğutucu almıştım onu kullanırım.

ama colorfulun iki modeli arasında 9bin tl fark olması hemde aynı ekran kartı için garip geldi
Evet o bana da garip geldi

Sağolasın önerilerin için

Son düzenleme:
Geri