Asus rog strix 3080 furmark sonucu

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,484
Sonunda kafama yatan bı kart buldum ve aldım. Bu gün geldi ve bilgisayara taktım. Furmark sonuçları bu şekilde. Ama blokların arası biraz tozlu. Kompresör ile hava tutsam birsey olur mu? Kartın etiketleri üzerinde olduğu ve sıcaklıklar iyi olduğu için açmak istemiyorum

Ekler

• IMG_20250811_161945.webp
    IMG_20250811_161945.webp
    2.7 MB · Hit: 49
  • IMG-20250811-WA0003.webp
    IMG-20250811-WA0003.webp
    788.6 KB · Hit: 45
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gayet okey fakat umarım 16 k civarı vermemişsinizdir karta.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sonunda kafama yatan bı kart buldum ve aldım. Bu gün geldi ve bilgisayara taktım. Furmark sonuçları bu şekilde. Ama blokların arası biraz tozlu. Kompresör ile hava tutsam birsey olur mu? Kartın etiketleri üzerinde olduğu ve sıcaklıklar iyi olduğu için açmak istemiyorum
4-5 derece serin bekliyordum ama hava 3 gündür fena sıcak benim pc de sıcaklığı arttı

Hayırlı olsun bende 3090 kafama taktım ama ikinci el fiyatı 5070 ile neredeyse aynı olduğu için 5070 almak mantıklı gibi geliyor. Hem güçlü hemde teknoloji olarak daha güncel olur gibi.

Hayırlı olsun bende 3090 kafama taktım ama ikinci el fiyatı 5070 ile neredeyse aynı olduğu için 5070 almak mantıklı gibi geliyor. Hem güçlü hemde teknoloji olarak daha güncel olur gibi.
Teşekkür ederim. Aynen 5070 daha mantıklı gibi. 3090larin temizini bulmak zor

ekran kartınıza compressor ile hava vurmayın.
yapılması gereken ice dragon pulsar pullwark bold model termal macun alın tüm termal padleri sökün gpu çipini ve vramleri İzopropil alkol ile temizleyip bold model termal macunu uygulayın padlerden daha çok işlevli olacaktır grafik kartınız aşırı serin çalışır

3090ın fiyatı çok artmış.Yaklaşık 20-25 k bir şeydi.Alternatif olarak 6900 xt alır 10 k cebimde kalır.Birde 5070 ile super versiyonu 1 2k oynuyor ise super modeli daha iyi olur

ekran kartınıza compressor ile hava vurmayın.
yapılması gereken ice dragon pulsar pullwark bold model termal macun alın tüm termal padleri sökün gpu çipini ve vramleri İzopropil alkol ile temizleyip bold model termal macunu uygulayın padlerden daha çok işlevli olacaktır grafik kartınız aşırı serin çalışır
Daha ne kadar serin çalışsın hocam bu sıcakta 😄 sıcaklıklar iyi zaten içini açmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3090ın fiyatı çok artmış.Yaklaşık 20-25 k bir şeydi.Alternatif olarak 6900 xt alır 10 k cebimde kalır.Birde 5070 ile super versiyonu 1 2k oynuyor ise super modeli daha iyi olur
14k nasıl sizce bu kart için ?

Daha ne kadar serin çalışsın hocam bu sıcakta 😄 sıcaklıklar iyi zaten içini açmak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14k nasıl sizce bu kart için ?
Tepe model olduğu için okey fakat ben bu fiyata 3080 ti alırdım.Tercih meselesi.

Güzel sonuçlar hiç fena değil ama kartı tanıyorum gibi. Satıcısı Ankaralı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,867
Üyeler
184,064
Son üye
subdomainemre
Geri