Hocam ileride çok VRAM harcatan bir oyun çıkar onda yetmeyebilir.Ancak şu an kim neye yetmiyor diyor piyasadaki %90 oyunu oynuyorum ben yüksek ayarlardayani o uzun süreler götürürmü şuan yetmiyor diyorlar
Hocam ileride çok VRAM harcatan bir oyun çıkar onda yetmeyebilir.Ancak şu an kim neye yetmiyor diyor piyasadaki %90 oyunu oynuyorum ben yüksek ayarlardayani o uzun süreler götürürmü şuan yetmiyor diyorlar
hocam dediğim oyunları ileriye kadar oynatsın istiyorumHocam ileride çok VRAM harcatan bir oyun çıkar onda yetmeyebilir.Ancak şu an kim neye yetmiyor diyor piyasadaki %90 oyunu oynuyorum ben yüksek ayarlarda
Ama 16gblik alabilirsan bütçen varsa onu al tabii ki daha uzun ömürlü olur bütçen kisitli olduğu için dedim benHocam ileride çok VRAM harcatan bir oyun çıkar onda yetmeyebilir.Ancak şu an kim neye yetmiyor diyor piyasadaki %90 oyunu oynuyorum ben yüksek ayarlarda
hocam dediğim oyunları ileriye kadar oynatsın istiyorum
O dediğin oyunlar 8gbde oynatirAma 16gblik alabilirsan bütçen varsa onu al tabii ki daha uzun ömürlü olur bütçen kisitli olduğu için dedim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler hocamAma 16gblik alabilirsan bütçen varsa onu al tabii ki daha uzun ömürlü olur bütçen kisitli olduğu için dedim ben
O dediğin oyunlar 8gbde oynatir
Sana tavsiyem vatan indirimlerinde 9060xt 16gb indirime girmesini bekle %20 ya da %8lik indirim kuponlari oluyor ve fiyati 15kya düsüyor.Şu anda 4060 8gb 15k.Ben 9060 8gbyi 11kya aldim mesela indirimde vatandanhocam dediğim oyunları ileriye kadar oynatsın istiyorum
Her cuma oluyor neredeyseSana tavsiyem vatan indirimlerinde 9060xt 16gb indirime girmesini bekle %20 ya da %8lik indirim kuponlari oluyor ve fiyati 15kya düsüyor.Şu anda 4060 8gb 15k.Ben 9060 8gbyi 11kya aldim mesela indirimde vatandan
hocam ddr5 mi ben takip ediyorumda bulamıyorumSana tavsiyem vatan indirimlerinde 9060xt 16gb indirime girmesini bekle %20 ya da %8lik indirim kuponlari oluyor ve fiyati 15kya düsüyor.Şu anda 4060 8gb 15k.Ben 9060 8gbyi 11kya aldim mesela indirimde vatandan
Her cuma oluyor neredeyse
Ddr5 takip ediyorsanız bütçeniz var sanırsam.Bütçeniz varsa eğer 16vramli bir kart alın.Bu arada o dediğiniz kartlari ryzen 5 5600de rahat beslerhocam ddr5 mi ben takip ediyorumda bulamıyorum
yok hocam 27.5 en son oluyorDdr5 takip ediyorsanız bütçeniz var sanırsam.Bütçeniz varsa eğer 16vramli bir kart alın.Bu arada o dediğiniz kartlari ryzen 5 5600de rahat besler
Dostum 4060-4060 ti kullanmış biri olarak-B580 de kullandım B580 daha iyibu arada 1080p oynayacağım
Hazir sistem mi bakiyordunuz toplayacakmisinizyok hocam 27.5 en son oluyor
5600 geride olduğu için yani eski ondan dolayı tercih etmiyorumyok hocam 27.5 en son oluyor
hazır sistemHazir sistem mi bakiyordunuz toplayacakmisiniz
O zaman bekleyeceksiniz gelmesini mecbur ddr5 sistem istiyorsaniz ben basliğı eksik okumuşum5600 geride olduğu için yani eski ondan dolayı tercih etmiyorum
hazır sistem