GERÇEKTEN 4060 MI ARC B580Mİ

Dostum 4060-4060 ti kullanmış biri olarak-B580 de kullandım B580 daha iyi
teşekkürler hocam diğer konumdada yardımcı olmuştunuz ama oynadığım oyunlarda uyumluluk problemi yaşarmıyım diye korkuyorum yani almışken en iyisini almak için

teşekkürler hocam diğer konumdada yardımcı olmuştunuz ama oynadığım oyunlarda uyumluluk problemi yaşarmıyım diye korkuyorum yani almışken en iyisini almak için
hangi oyunları oynuyorssun hocam

ikinci el alınacaksa ikisi de ederine göre alınır ikinci el b580 8000 TL'ye bile düşmüş. Sıfır ise b580 alınır ama bence oda alınmayabilir artık yeni seri gelecek deniyor
Bir de doğrudan hazır sistem alacaksanız ikisinden daha iyi 5060 9060 9060xt sistemler gelebiliyor
hocam bazen yakalayamıyorum şuan tam oturmadıda bütçem o yüzden şimdiden belirleyim istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi oyunları oynuyorssun hocam
assettocorsa modlu ets2 microsoft flight sim xplane 12 ve belki fps oyunlarına girerim

hocam bazen yakalayamıyorum şuan tam oturmadıda bütçem o yüzden şimdiden belirleyim istiyorum

assettocorsa modlu ets2 microsoft flight sim xplane 12 ve belki fps oyunlarına girerim
eğer acil değilse ve sıfır alacaksan yerinde olsam black fridaye kadar beklerdim. O zamana kadar ya iyi sistem gelir ya da kasım ayında gelir.

asetto mc ets2 de sorun yok - diğerlerini kendim oynamadım

yani onumu alayım hocam

başka forumda yazdığımda intele bulaşmayın yazıyorlar 4060ı çok öven var neden bende bilmiyorum
4060 artık alınmamalı nvidia olsun dersen 5060 alabilirsin bütçe var dersen 5060ti 16 gb 5060 a bütçe yok dersen B580 ideal

4060 artık alınmamalı nvidia olsun dersen 5060 alabilirsin bütçe var dersen 5060ti 16 gb 5060 a bütçe yok dersen B580 ideal
hocam tekrar söyleyerek bıkmış olabilirm ama hala yarı yarıya teknolojiden dolayı o yüzden yani siz olsanız hangisini alırdınız ve başkalarına önerirdiniz zaten kullanmışsınız

hocam tekrar söyleyerek bıkmış olabilirm ama hala yarı yarıya teknolojiden dolayı o yüzden yani siz olsanız hangisini alırdınız ve başkalarına önerirdiniz zaten kullanmışsınız
ben b580 aldim :)

hocam dediğim oyunları ileriye kadar oynatsın istiyorum
Hocam önceki açtığınız konudada belirttim sadece Assetto corsa için bile 8GB vram yetmiyor önceki attığım konudaki SS'i hatırlarsınız eğer ki beklemekten vazgeçtiyseniz ve hemen alacaksanız B580 alın vram olarak daha iyi ve 4060 8GB tan daha güçlü ve ilk çıktığındaki kadar driverları rezalet durumda değil ve sistemi 7500F li tercih edin ileriye dönüklük ve F/P bakımından.

Geri