9060xt 16gb ve 9800x3d Furmark ve OCCT Sonuçlarım nasıl ?

Anladım hocam 200 MHz veriyor nebi hoca -30 ornek olarak da veriyor 200 e ellemedim -30 ü -25 yaptım rest attım testten sonra PC hala çalışıyor ekran kapandı boot etmiyor şuan pc ne yapmalıyım?
Kapat tekrar dene fail boot aşarsa BIOS'a atar. Bir iki kez dene. Eğer olmazsa BIOS pilini sök biraz bekle geri tak. CMOS biliyorsan onu da yapabilirsin.

Kapat tekrar dene fail boot aşarsa BIOS'a atar. Bir iki kez dene. Eğer olmazsa bios pilini sök biraz bekle geri tak. CMOS biliyorsan onu da yapabilirsin.
Hocam ekran gelmedi tuştan uzun basıp kapadım tekrar açtım sorunsuz açıldı pc -25 de kalsın mı ayarı?

Hocam ekran gelmedi tuştan uzun basıp kapadım tekrar açtım sorunsuz açıldı pc -25 de kalsın mı ayarı?
Boot sorunu yapıyorsa stabil değildir sistem. Verdiğin MHZ geri al -30 kalsın. Daha sonra ince ayar için videonun devamını izlersin. Ama ısılar normal mi emin değilim ama 140w çekiyor normal olabilir.

Boot sorunu yapıyorsa stabil değildir sistem. Verdiğin MHZ geri al -30 kalsın. Daha sonra ince ayar için videonun devamını izlersin. Ama ısılar normal mi emin değilim ama 140w çekiyor normal olabilir.
-25 de şuan bir problem çıkarmadı

140mm normalde sağ brakete takiliydi ama bu seferde kasa camı kapanmıyor tam yüksek olduğu için bende 140 mm fanı ortaya taktım 120mm fanı sağ brakete taktım soğutucu da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tekrar yapıyorum testi
Hocam sistemi kör birisi mi topladı allah aşkına o montaj ne öyle 🫣

P
Kablolama gerekiyor anlamında dedim. Montaj daha özenli yapılsa görsel olarak çok güzel olurmuş
su ve kabloları beyaz değil ondan dolayı da sırıtıyor strimer yada sleeved kablo bakcam argb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,448
Üyeler
186,336
Son üye
extrabeth
Geri