Asus vg249q vs aoc 27g2u

G255PF çok kötü monitör. E2'si de kötü.

VG249QL3A'ya dair inceleme verisi yoktu diye hatirliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu nasi arguman kral roga bakarak tuf alinir diyon ustelik model bilgisine dair hicbir sey yok
Yok memnun olduğum için söyledim tuf seriside iyidir alınır birçok arkadaşıma aldırdım kullanıyolar hala vg249q3a ama ql3a ne ayak prk bilmiyorum

G255PF çok kötü monitör. E2'si de kötü.

VG249QL3A'ya dair inceleme verisi yoktu diye hatirliyorum.

bu nasi arguman kral roga bakarak tuf alinir diyon ustelik model bilgisine dair hicbir sey yok
Peki ne önerirsiniz

Pek yok fakat 27 inç 2k harici pek önerilmiyor diye biliyorum ben olsam vg249q3a alırdım
konu sahibinin sorduğu monitör vg249q3a değil, vg249q. Yani eski üretim olan model. Ek olarak evet; 27", 24" kadar keskinlik sunmasa da kendi çapında yeterli bir PPI değeri sunuyor 1080p için. renk gamutu, kontrast ve parlaklık gibi görüntü kalitesine doğrudan etki eden 3 temel unsurda da 27g2u, vg249q'dan üstün.

bu arada vg249q, vg249q3a'dan daha iyi bir monitör.

6600 liraydı mediamarktta, tanıdık vardı %5 indirim uyguladı 6270 liraya geldi
keşke 27g42e alsaydın

konu sahibinin sorduğu monitör vg249q3a değil, vg249q. Yani eski üretim olan model. Ek olarak evet; 27", 24" kadar keskinlik sunmasa da kendi çapında yeterli bir PPI değeri sunuyor 1080p için. renk gamutu, kontrast ve parlaklık gibi görüntü kalitesine doğrudan etki eden 3 temel unsurda da 27g2u, vg249q'dan üstün.

bu arada vg249q, vg249q3a'dan daha iyi bir monitör.

keşke 27g42e alsaydın
Hocam aslında evet o daha iyi monitör, ben 3 kez Lenovo Legion R24E monitörü satın aldım trendoyoldan, 3 ünde de ölü piksel çıktı 2 hafta iadeyle uğraştım. Artık illallah ettiğim için mağazadan almaya karar verdim, yinede üzmez demi kötü değil

Hocam aslında evet o daha iyi monitör, ben 3 kez Lenovo Legion R24E monitörü satın aldım trendoyoldan, 3 ünde de ölü piksel çıktı 2 hafta iadeyle uğraştım. Artık illallah ettiğim için mağazadan almaya karar verdim, yinede üzmez demi kötü değil
kötü değil hayırlı olsun

bende 2.ekran olarak msı g273cq aldım valla memnunum 170hz 1ms

Geri