Sağlık Meslek Lisesi okunur mu ?

sağlık meslek okursan 2 yıllık bölümlerde güzel ek puan geliyor son sene 2 gün okul 3 gün staj şeklinde kebap geçiyor asgari 3/1 alıyorsun sağlık meslek mezunuyum sorun varsa sorabilirsin hemşire yardımcılığı yapmıştım stajda yazıldığım dönem mezun olunca direkt hemşire olunuyor ondan sonra kalktı

sağlık meslek okursan 2 yıllık bölümlerde güzel ek puan geliyor son sene 2 gün okul 3 gün staj şeklinde kebap geçiyor asgari 3/1 alıyorsun sağlık meslek mezunuyum sorun varsa sorabilirsin hemşire yardımcılığı yapmıştım stajda yazıldığım dönem mezun olunca direkt hemşire olunuyor ondan sonra kalktı
hocam 11 ve 12 de temel matematik (9,10) gösteriyorlarmış doğru mu ?

o okuldan okula değişir benim gittiğimde müfredatı takip etmek yerine tyt dersleri verdiler
izlediğim youtube videolarında 11 ve 12 de tyt mat işliyoruz diyorlardı hedefi 2 yıllık sağlık bölümü olan birisi için mantıklı bence

Gidilir. En azından mezun olduğunda elinde işin olur.

Artık eski değeri yok, anca hemşire yardımcısı ebe felan olursun. Ablamın zamanında direkt hemşire oluyodun kalktı o artık

2 yıllık sağlık da mezun olduğunda fark eden bölüm olduğunu bilmiyordum dediğin doğru ise affola
sadece 2 yillikta farkediyor diye biliyorum hocam 4 yilliklarda ek kontenjan gibi bir şey olması lazım

Hedefim 2 yıllık sağlık bölümleri sizce sağlık meslek lisesi mantıklı mı ? Annem ve babam sağlık meslek lisesine git yks de ek puan veriyor diyorlar benim korktuğum şeyler meslek dersleri anatomi gibi ağır dersler var ve staj yüzünden 12. sınıfta ders çalışmaya fırsat kalmıyormuş sizce gidilir mi ?
Okunur ful kız var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri