soldakini ana monitör yapıp diğerinide dik koymak daha mantıklı olmazmı garip durmuş böyle
Doğrudur o zaman direkt setup yorumlaması olarak değerlendirdim. yoksa benim setup daha kötü durumda aynı sebeple bir şeyler eklemediğim için önceliğimi setupa vermediğim içinPC ile artık çok bir olayım kalmadığından bir şeyler eklemek boş masraf gibi geliyor.
Hocam bazı fotoları dediğiniz gibi kabul etmiyor evet neye göre ayırıyor bilmiyorum, teşekkür ederim bu aradaaman hocam bu fotolar ne böyle muazzam setup olmuş. bu arada bu kadar kaliteli fotoyu nası foruma attınız bende hata veriyor büyük boyuttan dolayı s24fe ile çektim
hangi telefonla çektiniz peki belki telefon farkınında etkisi vardırHocam bazı fotoları dediğiniz gibi kabul etmiyor evet neye göre ayırıyor bilmiyorum, teşekkür ederim bu arada![]()
masayı değiştirirsen senin iş çözülür gibi duruyorOcak ayında bu şekildeydi, şu an birkaç parça upgrade ettim ama çok önemli değil.
Alıntıyı görüntüle
Kollar üzerinde kablo geçirebileceğiniz kanallar yok mu daha düzenli durmaları içinOcak ayında bu şekildeydi, şu an birkaç parça upgrade ettim ama çok önemli değil.
Alıntıyı görüntüle
Masa ziyade kabloları biraz daha gizlemesi bence gayet yeterli olur, hikayeli oyun oynadığını da hesaba katarsak belki atmosferi arttırmak için ambilight vs. olabilirhangi telefonla çektiniz peki belki telefon farkınında etkisi vardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
masayı değiştirirsen senin iş çözülür gibi duruyor
derinlik baya az ondan dedimMasa ziyade kabloları biraz daha gizlemesi bence gayet yeterli olur, hikayeli oyun oynadığını da hesaba katarsak belki atmosferi arttırmak için ambilight vs. olabilir
he valla bende onu yazcaktım lksfhjlskfjsşlfsherkeste aula f75 var cnasfkmasmkfkmas
Kollar üzerinde kablo geçirebileceğiniz kanallar yok mu daha düzenli durmaları için