📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

PC ile artık çok bir olayım kalmadığından bir şeyler eklemek boş masraf gibi geliyor.
Doğrudur o zaman direkt setup yorumlaması olarak değerlendirdim. yoksa benim setup daha kötü durumda aynı sebeple bir şeyler eklemediğim için önceliğimi setupa vermediğim için

aman hocam bu fotolar ne böyle muazzam setup olmuş. bu arada bu kadar kaliteli fotoyu nası foruma attınız bende hata veriyor büyük boyuttan dolayı s24fe ile çektim
Hocam bazı fotoları dediğiniz gibi kabul etmiyor evet neye göre ayırıyor bilmiyorum, teşekkür ederim bu arada 🙏

Ocak ayında bu şekildeydi, şu an birkaç parça upgrade ettim ama çok önemli değil.

20250122_173923_Original.webp

Hocam bazı fotoları dediğiniz gibi kabul etmiyor evet neye göre ayırıyor bilmiyorum, teşekkür ederim bu arada 🙏
hangi telefonla çektiniz peki belki telefon farkınında etkisi vardır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ocak ayında bu şekildeydi, şu an birkaç parça upgrade ettim ama çok önemli değil.

Alıntıyı görüntüle
masayı değiştirirsen senin iş çözülür gibi duruyor

hangi telefonla çektiniz peki belki telefon farkınında etkisi vardır

masayı değiştirirsen senin iş çözülür gibi duruyor
Masa ziyade kabloları biraz daha gizlemesi bence gayet yeterli olur, hikayeli oyun oynadığını da hesaba katarsak belki atmosferi arttırmak için ambilight vs. olabilir

Masa ziyade kabloları biraz daha gizlemesi bence gayet yeterli olur, hikayeli oyun oynadığını da hesaba katarsak belki atmosferi arttırmak için ambilight vs. olabilir
derinlik baya az ondan dedim

herkeste aula f75 var cnasfkmasmkfkmas
he valla bende onu yazcaktım lksfhjlskfjsşlfs

Kollar üzerinde kablo geçirebileceğiniz kanallar yok mu daha düzenli durmaları için

Var hocam ama 1 kabloluk yer var. Ben arada laptop vesaire de bağlıyorum monitörlere o yüzden hep çıkar tak yaptığım için sadece güç kablosunu geçirdim

Geri