Atk mercury 1 ay olmadan çatladı

kulaklik kiriliyor buralarindan diye 40 kere uyardim insanlari.
inanmayanlar umarim gorur bu konuyu...

gecmis olsun hocam boyle kirilmalar garanti kapsami disina cikiyor genelde, bir benzerini razerda yasadim garanti kapsami disina cikiyor diye kitlediler bana xd
çok premium bi şey beklemiyordum ama 5 yıl James Donkey kullandım ped soyulma dışında bi sorunu yoktu yüz kere düşürmüşümdür hala sapasağlam

11 temmuzda almıştım dün gece muhtemelen bir sorunu yoktu 2 3 saat kullandım bugün tekrar kullandım bi süre sonra kulağıma tam oturmadığını fark ettim kayıyordu ayarı yükseldi sandım ama elime alınca çatlağı gördüm bugün pazar olduğu için wraithe ulaşamadım ama zaten kullanıcı yorumları olarak pek olumlu bir site değil sanırım iade için nasıl bi yol izlemeliyim ya da soğuk
Dostum bende aynı sorunu yaşadım dün seninki kadar büyük değil ama ufak Bi çatlak oluştu alalı 2 ay oldu daha iade edebildin mi gelişmelerden haberdar edersen sevinirim

Gelişmelerden haberdar edermisin kaç gün içinde cevap gelicek fln bende geri kargolamayı düşünüyorum mail fln attım kutu içeriğimde kullanma kılavuzumu atmıştım umarım ondan dolayı sorun çıkarmazlar
hocam ürünün kusurlu olduğu kabul edilmiş iade ya da değişim kabul ediyorlar 1 günde hemen hallettiler biraz yanlış tanımışız markayı

hocam ürünün kusurlu olduğu kabul edilmiş iade ya da değişim kabul ediyorlar 1 günde hemen hallettiler biraz yanlış tanımışız markayı
Çok iyiymiş sevindim senin adına bende yarın kargolıcam banada bu fiyat bandında yeni Bi kulaklık lazım uzun kullanıma dayanıcak tavsiyenize açığım aslında atk mercury çok iyi Bi kulaklık tekrar kırılmayacağını bilsem değişim talep ederdim ses kalitesi mikrofonu muazzam ama işte 1 kere kırılınca insan bidaha güvenmekte zorluk çekiyo

Para iadesi alınıp Mchose G9 Pro veya machinike g30 pro bakabilirsin
G9 pro sanırım tr de yok g30 proda aynı atk mercury gibi üstü aynı kalitede plastikten yapılmış gibi duruyor uzun kullanımda kırılması muhtemel mchose v9 pro hakkında ne düşünüyorsun yada başka önerin varsa açığım beyaz olması tercihimdir

G9 pro sanırım tr de yok g30 proda aynı atk mercury gibi üstü aynı kalitede plastikten yapılmış gibi duruyor uzun kullanımda kırılması muhtemel mchose v9 pro hakkında ne düşünüyorsun yada başka önerin varsa açığım beyaz olması tercihimdir
Hayır GX 30 pro'nun üstü bu kulalik gibi plastik değil. G9 Pro TR de var gaming genden alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyiymiş sevindim senin adına bende yarın kargolıcam banada bu fiyat bandında yeni Bi kulaklık lazım uzun kullanıma dayanıcak tavsiyenize açığım aslında atk mercury çok iyi Bi kulaklık tekrar kırılmayacağını bilsem değişim talep ederdim ses kalitesi mikrofonu muazzam ama işte 1 kere kırılınca insan bidaha güvenmekte zorluk çekiyo
Guvenmekte zorluk çekecek bir sey yok ayni tasarima sahip ust kismi plastik olan her kulaklik kirilmaya mahkumdur

Hayır GX 30 pro'nun üstü bu kulalik gibi plastik değil. G9 Pro TR de var gaming genden alabilirsin

Guvenmekte zorluk çekecek bir sey yok ayni tasarima sahip ust kismi plastik olan her kulaklik kirilmaya mahkumdur
Gaminggentr de sadece s9 pro ve v9 pro var şuan

Gaminggentr de sadece s9 pro ve v9 pro var şuan
V9 pro ya kafa kalmamis yanlis yazmisim en ustte

Digeri de g ile basliyor ya ondan oyle kalmış aklimda

Digeri de g ile basliyor ya ondan oyle kalmış aklima
S9 Pro yeni gelmiş

Geri