adamin yalan soyleme ihtimali olmuyormuKullanıcı hatası kulaklığı gerdirip kafasına geçirmek mi? Adam düşürmedim vurmadım diyor nasıl kırılacak?
adamin yalan soyleme ihtimali olmuyormuKullanıcı hatası kulaklığı gerdirip kafasına geçirmek mi? Adam düşürmedim vurmadım diyor nasıl kırılacak?
tabi hocam üst modellerde bile bazen kırılma oluyor ama 1 ayda çatlaması üzdüHocam bu tür kafa bandi olan kulakliklarin er ya da gec sonu böyle oluyor gecmis olsun
yani kimse ben kırdım suçluyum demez ama ben de suçsuzluğumu nasıl ispatlarım bilmiyorum sanırım olay satıcıda bitiyoradamin yalan soyleme ihtimali olmuyormu
Uğraşmana bile gerek yok, wraith destek dünyanın en kötü desteği falan olabilir. Muhtemelen kulaklığımı çatlattım dediğinde sana "Bunu duyduğumuza üzüldük" diyecekler :d11 temmuzda almıştım dün gece muhtemelen bir sorunu yoktu 2 3 saat kullandım bugün tekrar kullandım bi süre sonra kulağıma tam oturmadığını fark ettim kayıyordu ayarı yükseldi sandım ama elime alınca çatlağı gördüm bugün pazar olduğu için wraithe ulaşamadım ama zaten kullanıcı yorumları olarak pek olumlu bir site değil sanırım iade için nasıl bi yol izlemeliyim ya da soğuk su mu içmeliyim
Kullanıcı hatası olmasa bile wraith kronik sorunlu ürünlerde bile süründürüyor garantide.Kullanıcı hatası kulaklığı gerdirip kafasına geçirmek mi? Adam düşürmedim vurmadım diyor nasıl kırılacak?
Ne fark eder? İspat yükümlülüğü satıcıya ait, tüketiciye değil. THH tarafından bilirkişi kulaklığı inceler yalan söylüyor mu söylemiyor mu karar verir.tabi hocam üst modellerde bile bazen kırılma oluyor ama 1 ayda çatlaması üzdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani kimse ben kırdım suçluyum demez ama ben de suçsuzluğumu nasıl ispatlarım bilmiyorum sanırım olay satıcıda bitiyor
wraithin destegi iyi la eskidendi kotu durumlari suan iyiUğraşmana bile gerek yok, wraith destek dünyanın en kötü desteği falan olabilir. Muhtemelen kulaklığımı çatlattım dediğinde sana "Bunu duyduğumuza üzüldük" diyecekler :d
Yo baya bok. Sadece kendi marka ürünlerinde destek veriyorlar. Sitede kutusu açılmış ürün iade edilemez yazması bile kardeşler kundura gibi ticaret yaptığının göstergesiwraithin destegi iyi la eskidendi kotu durumlari suan iyi
deneyimledinizmi peki yoksa tiktoktan gorupmu yaziyorsunuzYo baya bok. Sadece kendi marka ürünlerinde destek veriyorlar. Sitede kutusu açılmış ürün iade edilemez yazması bile kardeşler kundura gibi ticaret yaptığının göstergesiKusurlu gelen ürünlerde bile 2hafta garantide süründürüyorlar.
2 kere deneyimledim. 2-3 kere çevrem deneyimledi. Kusurlu gelen 2 üründe de kutusu açılmış ürün iade edilemez dediler, 15gün servis beklettiler (servis süresi zaten max 15 gün yazıyordu gönderirken)deneyimledinizmi peki yoksa tiktoktan gorupmu yaziyorsunuz
iade kosullari zaten yaziyor sitede alirken Garantiye gonderdiginizdede 15 gun bekletilmesindede yasal olarak haklari var zaten sorunlu bir mouse ise ya degisim ya da iade edip o urunu tamir edip outlette satisa koyuyorlar yani sizinkisi sanssizlik olmus2 kere deneyimledim. 2-3 kere çevrem deneyimledi. Kusurlu gelen 2 üründe de kutusu açılmış ürün iade edilemez dediler, 15gün servis beklettiler (servis süresi zaten max 15 gün yazıyordu gönderirken)5dk kullanmadığım ürün için ekstre ödedim.
İşte o şekilde yazamazlar, tüketici haklarına aykırı. İnternetten aldığın bir ürünü 14 gün içinde iade etme hakkın var koşulsuz şartsız. Bu bildiğin kardeşler kundura, küçük esnaf mantığı ticarettir.iade kosullari zaten yaziyor sitede alirken Garantiye gonderdiginizdede 15 gun bekletilmesindede yasal olarak haklari var zaten sorunlu bir mouse ise ya degisim ya da iade edip o urunu tamir edip outlette satisa koyuyorlar yani sizinkisi sanssizlik olmus
farketmez kanıtlayabileceği bir durum değil ürün ilk böyle gelmediyseKullanıcı hatası kulaklığı gerdirip kafasına geçirmek mi? Adam düşürmedim vurmadım diyor nasıl kırılacak?
Hata bariz kullanıcı hatası, bi sonuç çıkmaz ama yine de başvurun. Yaşadığınız şehre göre değişiyor 2-6 ay gibi.kabul etmezlerse tabi ki THH başvurucam o süreç ortalama ne kadar sürüyor