📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Teşekkür ederim. Herkesin gönlünce istediği sisteme sahip olsun. Kasa fanları montajlı geliyor kasa ile. Kasa: Gameline Grand Premium.
Fanlar gayet sessiz üst segment için sanki rpm bi tık az ama orta seviyeler için gayet iyi. Memnunum
şöle fanları kasa ile satmak zorunda olunca çıldırıyorum. çok güzel fanlar var kasa ile birlikte gelen. alamadığım için sinirleniyorum. nese sağlık olsun diyelim. bende rampage takılıyorum.

şöle fanları kasa ile satmak zorunda olunca çıldırıyorum. çok güzel fanlar var kasa ile birlikte gelen. alamadığım için sinirleniyorum. nese sağlık olsun diyelim. bende rampage takılıyorum.
temudan reverse fan aldım alt taraf için ben dün geldi fanlar ilk mesajdaki benim fotoya bak benzer fanlar senin istediğine göre

Valla sistemler efsaneymiş , ben pek özenmedim yerde duruyo çekmeye üşendim :kekw:
Size bir ürün tavsiyesi vereyim , kasanızın şıklığını baya artırır. (hava akışını ne kadar etkiler bilgim yok)
Ben yerde kullanıyorum diye almadım.

Satıcı linki bu :

Baya hoş şeyler ama siyah kasayla gitmez gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi hali bu galiba.
Mouse ve mousepad ne acaba?

İdarelik duruyor düzenleme ve değişiklik yapacam bol bol
Koltuk ne kanka

Ben de mor çok seviyorum özellikle RGB'de mor çok güzel. Kendi sisteminin RGB'si olunca mor yapacağım ilk :)

Çok güzelmiş. Klavye ve keycaps modeli ne? Bir de bulut çok hoş duruyor

Son düzenleme:
IMG_20250814_112501.webp
IMG_20250814_112508.webp
IMG_20250814_112514.webp
orta setup

duvardaki ledin seklinin anlami varmidir hocam

cok kotu olursa pad ler anca oyle degistiririm nasil bunlarin kalitesi orjinaline gore
Yok hocam rastgele yapmıştım ama orayıda değiştirdim

buda bizim fakirhane sisteme güncelleme yaptım ama resim biraz eski
Bu nasıl fakirhane ya ben mutfak sandalyesine oturuyorum, tek monitörüm 3000 liralık rastgele bir Rampage monitör, mouse 700 liralık bir şey adını bile hatırlamıyorum. Kasa yine Rampage X-HORSE diye bir kasa vs. İç parçaları söylemek bile istemiyorum... Sizinki fakirhane ise ben neyim lan ben neyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,991
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri