📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Ekler

Hocam masayı paylaşır mısınız? Birde f160'ı masaya montajı esnasında bir problem yaşadınız mı? Tam oturmuş gibi duruyor. H180 var bende ona uygun L masa arıyorum.
Masa Ikea lagkapten 2li alıp L yaptım. Monitör tutucum da invision mx400. Ama dediğiniz f610 bu masaya uyacaktır.

gece vakti yeni foto gelir mi hocam

güzel setup maşallah
IMG_1054.webp

IMG_1055.webp

caps acik kalmis hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin attığın linkte kalmamış ama bu tarz baya fan varmış temuda. Ben vergi limitine vs. takılmadan nasıl alabilirim 6-7 tane
2 ayri siparis olusturursun oyle gelir ben ayin 1 ya da 2 sinde siparis verdim dun geldi kargo cok uzin surmedi. fanlari alirken ne kadar satildigina bakarak al turk yorumu varsa onlara bak video foto koyuyorlar yorumlara

Normal bir setup'tan çok daha iyi bir setupın var arkadaşım. Bu arada arkaplan ellen joe miydi? Zzz oynamıyorum ama bir arkadaş sayesinde biraz biliyorum
Bende pek oynamıyorum öyle olmasi lazim

7 fan niye 18k tutsun aga ben temudan 3 tane fan aldim 800 lira tuttu vergi dahil hemde aynali fanlardan gidipte lianli almanin manasi yok bence
Temudaki fanlar a baktım renkleri aslinda çok güzel rgb modları biraz tirt ama lian li isteme sebebi 3 fani tek kablodan çalıştırabilmek daha az kablo karmaşıklığı yapıyor ve şu an acaba kasam boğuluyormu duvarla arasinda serçeb boşluğu kadar boşluk var

Bazen çarpıyorum kritik yerlerde
klavyenin ordaki isiklari yaninca sevmiyom ben caps falan acik kalinca beyaz isik yaniyosa hemen kapatıyom capsi cok goz aliyo gece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temudaki fanlar a baktım renkleri aslinda çok güzel rgb modları biraz tirt ama lian li isteme sebebi 3 fani tek kablodan çalıştırabilmek daha az kablo karmaşıklığı yapıyor ve şu an acaba kasam boğuluyormu duvarla arasinda serçeb boşluğu kadar boşluk var
foto at bakalım bi duruma fanlarin geldigi tarafi duvardan uzak tutarsan sicakliklar farkeder bu arada. lianli icinde o kadar para bayilmak resmen sacmalik nolcak fazladan 8 10 kablo arkada dursa bi kere ugrascan zaten. o aradaki farka islemci degistirirsin

Geri