hawkddf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
hocam mousepad den memnun musun almayı düşünüyorumFakirhane.
hocam mousepad den memnun musun almayı düşünüyorumFakirhane.
Storm 50x50 modeli bendeki memnunum.hocam mousepad den memnun musun almayı düşünüyorum
kaplamayı da düşünebilirsin uyarsa en azından renk uyumu olmuş olurAlıntıyı görüntüle
Mikrofonun standını yanlışlıkla kırdım o yüzden böyle bir çözüm buldum bir de mousepad alıcam. Masayı maalesef değişmem çok zor yoksa daha güzel bir setup çıkardı ortaya.
Ekipmanlar benim kasadan pahalıdırFakirhane.
O anlamda demedim hocam pek bi olayı yok yani klasik bir setup anlamindaLan böyle setuplara sahip olup nasıl böyle cümleler kuruyorsun aklım almıyor. Biraz başkalarının setuplarına da bakın halinize şükredin
Hepsini değişicem ama 7 fan ortalama 18k civarında tutucağı için almadim şu anlikyanları üste alıp sonrasında da alta ve yana reverse fan alırsan çok tatlı olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa hazır sistem diye yorumladım
7 fan niye 18k tutsun aga ben temudan 3 tane fan aldim 800 lira tuttu vergi dahil hemde aynali fanlardan gidipte lianli almanin manasi yok benceO anlamda demedim hocam pek bi olayı yok yani klasik bir setup anlaminda
Hepsini değişicem ama 7 fan ortalama 18k civarında tutucağı için almadim şu anlik
custom hocam her şeyi ben kendim yaptım.formula tablosuna bayıldım hocam bu setmi yoksa custom biseymi
Formula arabalarını her sene değiştircek misinKablolar falan karışık ama olduğu kadar![]()
Fan linklerini bir de senin sistemin fotosunu atar mısın bir daha7 fan niye 18k tutsun aga ben temudan 3 tane fan aldim 800 lira tuttu vergi dahil hemde aynali fanlardan gidipte lianli almanin manasi yok bence
her sene değiştirmem yaFormula arabalarını her sene değiştircek misin
Fan linklerini bir de senin sistemin fotosunu atar mısın bir daha
Normal bir setup'tan çok daha iyi bir setupın var arkadaşım. Bu arada arkaplan ellen joe miydi? Zzz oynamıyorum ama bir arkadaş sayesinde biraz biliyorumO anlamda demedim hocam pek bi olayı yok yani klasik bir setup anlaminda
Hepsini değişicem ama 7 fan ortalama 18k civarında tutucağı için almadim şu anlik