Görüntü gidiyor ve fanlar maksimum hızda çalışıyor

Seni uğraştırmıyorum. Kablo varyasyonunu 50 kere denemişimdir. Az önce de denedim. Çalışırken. Görüntü gelmiyor. Ama vga ışığı da yanmıyordu garip. Ekran kartı arızalı olsa vga yanmaz mıydı?
Normal de ekran gelip bir süre sonra gidiyor doğru anladım değil mi? Yükte ya da masaüstü fark etmiyor?

Hi
Normal de ekran gelip bir süre sonra gidiyor doğru anladım değil mi? Yükte ya da masaüstü fark etmiyor?
Display port ekran kartına takılıyken hiç görüntü gelmiyor bi süredir. Önceden gelip gidiyordu. Hatta driver kurma esnasında gidiyordu

Tamam PC başlattığında biraz bekle, klavyede num tuşunu aç kapat bakalım. Klavye ışığındaki num yanıp sönecek mi?
Şu an dp yi anakarta bağlayıp format attım. İlk iş ne önerirsin? Bu şekilde gidelim.

Şu an dp yi anakarta bağlayıp format attım. İlk iş ne önerirsin? Bu şekilde gidelim.
DDU indirip güvenli modda amd sürücüsünü sil. Seçeneklerden sil ve kapatı seç. PC yendiden başlattığında bios ekranına gir, dahili gpu kapat sadece PCI aktif et. Sonra ekran kartının girişlerini bağla, yeniden çalıştır. Eğer ekran gelmezse dediğim gibi num tuşunu kontrol et, sistem boot etmiş mi onu anlarsın.

Not: DDU çalıştırırken ayarlara git ve sürücünün windows tarafından yüklenmesini engelle seçeneğini aktif et.

Şu an msi center kurulm ekranı geldi. Chipset, graphic driver vs kurmamı istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDU indirip güvenli modda amd sürücüsünü sil. Seçeneklerden sil ve kapatı seç. PC yendiden başlattığında bios ekranına gir, dahili gpu kapat sadece PCI aktif et. Sonra ekran kartının girişlerini bağla, yeniden çalıştır. Eğer ekran gelmezse dediğim gibi num tuşunu kontrol et, sistem boot etmiş mi onu anlarsın.

Not: DDU çalıştırırken ayarlara git ve sürücünün windows tarafından yüklenmesini engelle seçeneğini aktif et.
Hocam bu ddu işi biraz sıkıntılı. Şöyle ki. Görüntü bağdaştırıcılarında sadece işlemciyi görüyor. Ekran kartını görmüyor. Hali hazırda ekran kartı driverı olmadan ddu ile her şeyi silip, dp yi ekran kartına bağlarsam görüntü verir mi? Driver olmadığı için

Şu an msi center kurulm ekranı geldi. Chipset, graphic driver vs kurmamı istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu ddu işi biraz sıkıntılı. Şöyle ki. Görüntü bağdaştırıcılarında sadece işlemciyi görüyor. Ekran kartını görmüyor. Hali hazırda ekran kartı driverı olmadan ddu ile her şeyi silip, dp yi ekran kartına bağlarsam görüntü verir mi? Driver olmadığı için
Evet görüntü vermesi için driver kurmana gerek yok. Sen dediğim gibi yap.

Tamam o işlemi atla.. sadece sil ve kapat seçeneğini seç. Ama güvenli modda çalıştırmayı unutma.
Bir şey daha soracağım. İntegrated devre dışı bıraktığımızda, ekran kartından görüntü alamazsam anakarttan alabilir miyim? Problem olmaz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,136
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri