🔥İndirim COLORFUL CVN B860M GAMING FROZEN V20 4.999₺

Devilll20

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,858
Güzel fiyat. Sağlam VRM soğutması var ama bu çinli firmaların BIOS'ları biraz sorunlu oluyor. Almadan önce kullanıcı yorumlarına bakın.

Güzel fiyat. Sağlam VRM soğutması var ama bu çinli firmaların BIOS'ları biraz sorunlu oluyor. Almadan önce kullanıcı yorumlarına bakın.
Bende b650m white wifi var bios hiç de sorunlu değil. İstediğim tüm ayarları bulabildim. Mavi ekran kapanma falan da olmadı

cok güzel görünüyor gaming gecesinde dahada düser sanırım ama cash kalmadı o.O2

anakartlar çok güzel B860m ultrayı çok begendim ama intel bir sonraki nesilde farklı sokete geçecek diye bilgi dolanıyordu ayrıca en ucuz ultra 5 ler bile inanılmaz pahalı

Intel soket alacaklar dikkat etsin.
Hocam sizde Expo sorunu var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende b650m white wifi var bios hiç de sorunlu değil. İstediğim tüm ayarları bulabildim. Mavi ekran kapanma falan da olmadı
V15 var expo sorunum var nasıl çözdünüz? Expo 2 çalışıyor expo 1 çalışmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam sizde Expo sorunu var mı?

V15 var expo sorunum var nasıl çözdünüz? Expo 2 çalışıyor expo 1 çalışmıyor
EXPO 1 çalışıyor ama 6000mhz değil. Bendeki sorun ramlerden diye biliyom. Patriot viper venom forumlarda baktım çoğu kişi öyle. Ben de expo 2 5600mhz kullanıyom 1 fps için uğraşmadım.
EXPO 1 seçince donma çökme mavi ekran yok ama 4800 çalışıyor

EXPO 1 çalışıyor ama 6000mhz değil. Bendeki sorun ramlerden diye biliyom. Patriot viper venom forumlarda baktım çoğu kişi öyle. Ben de expo 2 5600mhz kullanıyom 1 fps için uğraşmadım.
EXPO 1 seçince donma çökme mavi ekran yok ama 4800 çalışıyor
Expo 1 seçince boot etmiyor expo 2de çalışıyorda adamlara yazdım bios update yap dediler ancak 3 fanlı ekran kartı var boot etmediğinden pil sökmek gerekiyor acı verici

Ramlerim patriot viper venom 16 gb 6000 MHz CL30 ama 16x2 kit değil tek tek aldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Expo 1 seçince boot etmiyor expo 2de çalışıyorda adamlara yazdım bios update yap dediler ancak 3 fanlı ekran kartı var boot etmediğinden pil sökmek gerekiyor acı verici

Ramlerim patriot viper venom 16 gb 6000 MHz CL30 ama 16x2 kit değil tek tek aldım
Ben bios update yaptım sonra temiz win 11 kurup aklıma geldikçe bios ayarları yaptım. EXPO 1 birkaç kez denedim 4800 oluyordu ama sorunsuz çalışıyordu oyun da oynuyordum. Bende de aynı ram var 16x2

Geri