Çözüldü✓ 3000-4000 TL ARASI BÜTÇEYE MONİTÖR TAVSİYESİ

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
982
Bütçe
4000
İyi akşamlar iyi forumlar, benim 3-4 k TL civarına bir monitöre ihtiyacım var mümkünse fiyat performans olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

İyi akşamlar iyi forumlar, benim 3-4 k TL civarına bir monitöre ihtiyacım var mümkünse fiyat performans olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Bu markayı ilk defa duyuyorum emin miyiz

Bu markayı ilk defa duyuyorum emin miyiz
Marka hakkında bilgiler burda var:

Overdrive modunu 4. seviyeye getirin ve OC açıp, 200 Hz'e getirin. Unutmuş olabilirsiniz.
Overdrive modu sanırım hız sekmesi oluyor. Ultra Hızlıda kullanıyorum. Overclock seçeneğini kapalı kullanıyorum. Sürekli açık kullanırsam uzun vadede sıkıntı yaşarım gibi hissettiğim için. Başka bi ayar yapmama sanırım gerek yok.

Overdrive modu sanırım hız sekmesi oluyor. Ultra Hızlıda kullanıyorum. Overclock seçeneğini kapalı kullanıyorum. Sürekli açık kullanırsam uzun vadede sıkıntı yaşarım gibi hissettiğim için. Başka bi ayar yapmama sanırım gerek yok.
OC açık olursa eğer bir sıkıntı olmaz. Gigabyte GS25F2, bu KTC ile aynı paneli kullanıyor. Gigabyte bu monitörlerini fabrika çıkışlı OC'li yapmış bu şekilde sanki monitör kendiğinden 200 Hz'miş gibi satıyor.

5 ms olduğu için emin olamadım fiyatı da yüksek epey
Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler o değeri gerçekten vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10+ ms çıkan monitörler var. Hileli ortamlarda gecikme tablosunda sadece bir yerde verdiği değeri yazıyorlar o şekilde 0.3 ms oluyor. 50 bin TL'e satılan e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler bile ortalama 2 ms veriyor 5 bin TL'e satılan MSI monitör nasıl 0.3 ms versin? Bu monitör ortalama 3.5 ms veriyor gayet iyi. Ayrıca fiyatı nasıl yüksek daha ne yapsınlar?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler o değeri gerçekten vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10+ ms çıkan monitörler var. Hileli ortamlarda gecikme tablosunda sadece bir yerde verdiği değeri yazıyorlar o şekilde 0.3 ms oluyor. 50 bin TL'e satılan e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler bile ortalama 2 ms veriyor 5 bin TL'e satılan MSI monitör nasıl 0.3 ms versin? Bu monitör ortalama 3.5 ms veriyor gayet iyi. Ayrıca fiyatı nasıl yüksek daha ne yapsınlar?
İlk defa duyduğum bir markaya göre bu gecikme değerini de ele alarak karşılaştırarak yüksek dedim. Ama dediğinizi anlamadım daha sade düzgün dilde yazabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyisi yok bu paraya.
5 ms olması emin oldurtmadı ya onun fiyatları civarına olanlar genelde 1 ms ondan dolayı

İlk defa duyduğum bir markaya göre bu gecikme değerini de ele alarak karşılaştırarak yüksek dedim. Ama dediğinizi anlamadım daha sade düzgün dilde yazabilir misiniz?

5 ms olması emin oldurtmadı ya onun fiyatları civarına olanlar genelde 1 ms ondan dolayı
Biraz da iyi ve bilindik bir marka olmasını istiyorum. Olası bir problem yaşamamak ve yaşadığımda düzgün satış sonrası hizmet alabileyim diye.

Farklı gecikme sürelerini nasıl yalanlayarak düşük gösterip satabilirler ki, büyük markalar bilindik markalar en azından nasıl yapabiliyor bunu? Bir de 1 ms yazanlar bile 10 ms falan oluyorsa gerçekte bu dediğiniz monitör 5 ms diyor daha da fazla çıkması gerekmez mi o zaman eğer öyle satılan yazılan ms değerinden yüksek oluyorsa?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri