İyi akşamlar iyi forumlar, benim 3-4 k TL civarına bir monitöre ihtiyacım var mümkünse fiyat performans olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Bu markayı ilk defa duyuyorum emin miyizRehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Marka hakkında bilgiler burda var:Bu markayı ilk defa duyuyorum emin miyiz
Geçen hafta aldım ben bunu. Şuan baya memnunum. Lg'den geçtiğim için ilk başlarda renkleri baya garip gelmişti sadece.Bu markayı ilk defa duyuyorum emin miyiz
Overdrive modunu 4. seviyeye getirin ve OC açıp, 200 Hz'e getirin. Unutmuş olabilirsiniz.Geçen hafta aldım ben bunu. Şuan baya memnunum. Lg'den geçtiğim için ilk başlarda renkleri baya garip gelmişti sadece.
Overdrive modu sanırım hız sekmesi oluyor. Ultra Hızlıda kullanıyorum. Overclock seçeneğini kapalı kullanıyorum. Sürekli açık kullanırsam uzun vadede sıkıntı yaşarım gibi hissettiğim için. Başka bi ayar yapmama sanırım gerek yok.Overdrive modunu 4. seviyeye getirin ve OC açıp, 200 Hz'e getirin. Unutmuş olabilirsiniz.
OC açık olursa eğer bir sıkıntı olmaz. Gigabyte GS25F2, bu KTC ile aynı paneli kullanıyor. Gigabyte bu monitörlerini fabrika çıkışlı OC'li yapmış bu şekilde sanki monitör kendiğinden 200 Hz'miş gibi satıyor.Overdrive modu sanırım hız sekmesi oluyor. Ultra Hızlıda kullanıyorum. Overclock seçeneğini kapalı kullanıyorum. Sürekli açık kullanırsam uzun vadede sıkıntı yaşarım gibi hissettiğim için. Başka bi ayar yapmama sanırım gerek yok.
Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler o değeri gerçekten vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10+ ms çıkan monitörler var. Hileli ortamlarda gecikme tablosunda sadece bir yerde verdiği değeri yazıyorlar o şekilde 0.3 ms oluyor. 50 bin TL'e satılan e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler bile ortalama 2 ms veriyor 5 bin TL'e satılan MSI monitör nasıl 0.3 ms versin? Bu monitör ortalama 3.5 ms veriyor gayet iyi. Ayrıca fiyatı nasıl yüksek daha ne yapsınlar?5 ms olduğu için emin olamadım fiyatı da yüksek epey
Daha iyisi yok bu paraya.KTC dışında farklı önerileriniz yok mu?
İlk defa duyduğum bir markaya göre bu gecikme değerini de ele alarak karşılaştırarak yüksek dedim. Ama dediğinizi anlamadım daha sade düzgün dilde yazabilir misiniz?Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler o değeri gerçekten vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10+ ms çıkan monitörler var. Hileli ortamlarda gecikme tablosunda sadece bir yerde verdiği değeri yazıyorlar o şekilde 0.3 ms oluyor. 50 bin TL'e satılan e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler bile ortalama 2 ms veriyor 5 bin TL'e satılan MSI monitör nasıl 0.3 ms versin? Bu monitör ortalama 3.5 ms veriyor gayet iyi. Ayrıca fiyatı nasıl yüksek daha ne yapsınlar?
5 ms olması emin oldurtmadı ya onun fiyatları civarına olanlar genelde 1 ms ondan dolayıDaha iyisi yok bu paraya.
Biraz da iyi ve bilindik bir marka olmasını istiyorum. Olası bir problem yaşamamak ve yaşadığımda düzgün satış sonrası hizmet alabileyim diye.İlk defa duyduğum bir markaya göre bu gecikme değerini de ele alarak karşılaştırarak yüksek dedim. Ama dediğinizi anlamadım daha sade düzgün dilde yazabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 ms olması emin oldurtmadı ya onun fiyatları civarına olanlar genelde 1 ms ondan dolayı
Farklı gecikme sürelerini nasıl yalanlayarak düşük gösterip satabilirler ki, büyük markalar bilindik markalar en azından nasıl yapabiliyor bunu? Bir de 1 ms yazanlar bile 10 ms falan oluyorsa gerçekte bu dediğiniz monitör 5 ms diyor daha da fazla çıkması gerekmez mi o zaman eğer öyle satılan yazılan ms değerinden yüksek oluyorsa?Hocam 1 ms, 0.3 ms yazan monitörler o değeri gerçekten vermiyor ki. 0.3 ms yazıp 10+ ms çıkan monitörler var. Hileli ortamlarda gecikme tablosunda sadece bir yerde verdiği değeri yazıyorlar o şekilde 0.3 ms oluyor. 50 bin TL'e satılan e-sporcuların kullandığı TN panelli monitörler bile ortalama 2 ms veriyor 5 bin TL'e satılan MSI monitör nasıl 0.3 ms versin? Bu monitör ortalama 3.5 ms veriyor gayet iyi. Ayrıca fiyatı nasıl yüksek daha ne yapsınlar?