Yardım HYPERX CLOUD 3 MÜ DAHA İYİ YOKSA RAZER BLACKSHARK V2 PRO MU

zero23498

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
hyperx cloud 2 almak istiyordum fakat cloud 3 ten daha pahalı olduğunu gördüm sonra hyperx cloud 3 (kablolu) e karar verdim ama nerdeyse aynı fiyata razer blackshark v2 pro yu gördüm sizce hangisi kararsız kaldım
Ayrıca cloud 3 DTS 50 mm sürücüleremi sahip?
(Not : eğerki 3-4k civarı bir cloud 2 bulursanız atabilirsiniz)
(not 2 : kulaklıkta mikrofon ses kalitesi vb. her türlü şey önemli benim için )

cloud 3 al geç

hyperx cloud 2 almak istiyordum fakat cloud 3 ten daha pahalı olduğunu gördüm sonra hyperx cloud 3 (kablolu) e karar verdim ama nerdeyse aynı fiyata razer blackshark v2 pro yu gördüm sizce hangisi kararsız kaldım
Ayrıca cloud 3 DTS 50 mm sürücüleremi sahip?
(Not : eğerki 3-4k civarı bir cloud 2 bulursanız atabilirsiniz)
(not 2 : kulaklıkta mikrofon ses kalitesi vb. her türlü şey önemli benim için )
v2 pro

kankam v2 pro kullanıyorum 2023 versiyonunu. mikrofonu aşşırı iyi ona bir şey diyecek yoktur herhalde. oyunlarda da gayet iyi performans alıyorum ama müzik vs için tatmin eder mi bilmiyorum herkesin farklı o konudaki görüşü böyle her yerden bas vursun dışarıyı duymayım diyosan öyle bi kulaklık değil ama yeterli yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk versiyondan bahsediyosan onda mikrofon cloud 3 ten kötü. 2023 versiyonunda mikrofon kısmında çok fazla iyileştirme yaptılar

kankam v2 pro kullanıyorum 2023 versiyonunu. mikrofonu aşşırı iyi ona bir şey diyecek yoktur herhalde. oyunlarda da gayet iyi performans alıyorum ama müzik vs için tatmin eder mi bilmiyorum herkesin farklı o konudaki görüşü böyle her yerden bas vursun dışarıyı duymayım diyosan öyle bi kulaklık değil ama yeterli yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk versiyondan bahsediyosan onda mikrofon cloud 3 ten kötü. 2023 versiyonunda mikrofon kısmında çok fazla iyileştirme yaptılar
dediğim gibi her şeyde kullanıcam fakat hangi model olduğunu bilmiyorum trendyolda gördüm sadece 1 yorum vardı oda detaysız ve görselsiz bir yorumdu ped olayından bahsediyosan yaz ayları için kumaş ped alıcam kış ayları zaten deri daha sıcak tutuyo mikrofonda daha iyi olduğunu biliyorum şuan elimde kraken x lite modeli var onunda mikrofonu fena değil ama mikrofon ses net bi şekilde anlaşılsın yeter benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,196
Üyeler
183,076
Son üye
walith
Geri