Rx 7600 EKRAN KARTLI SİSTEM ALINIR MI

megatron1

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar 22k ya 14400f 7600mü 27.5k ya 13400f 4060mı yoksa 27.5k ya 14400f arc b580mi Max bütçe 27.5 vatan gaming gen itopyadan bakıyorum

açıkcası bir sorun olcagını sanmam, artık kimse 0 rx 7600 8gb almaz yeni çıkan kartlara 2 3 bin verip almak çok daha mantıklı ellerindekileri satmak için koymuşlardır bence

sizce hangisi hocam
Ben senin yerinde olsam 22kya 7600luk alirdim birkaç yıl sonra sadece ekran kartını değiştirmen yeterli olacaktır ki bence ona da gerek yok (15 yıl intel pentium işlemcili, 9500 gt ekran kartlı bir sistem kullandim)

Ben senin yerinde olsam 22kya 7600luk alirdim birkaç yıl sonra sadece ekran kartını değiştirmen yeterli olacaktır ki bence ona da gerek yok (15 yıl intel pentium işlemcili, 9500 gt ekran kartlı bir sistem kullandim)
hocam fiyat çok makul inidrim bulursam 9060 16gb 5060 ddr5 alıcam yoksada bunu ama max bütçeye ulaşıp 27.5 4060mı almak diyorum dlss için 7600den daha güçlü

Selamlar, @megatron1

Piyasadan hazır sistem almayın, içindeki parçalara baktım biraz şöyle çöp yani direk diyorsunki benim 30k param var nasıl çöpe atarım o baktığınız sistemlerde DROP/SHUTTER her şey olur ve H610 nedir ya :)

Kişiye özel ve tam stabil PC toplamak istiyorsan her parçayı çok özenli seçmen lazım kontrolcü ve RAM Chiplerine kadar.

Benim elimde olsaydı o para çok güzel yönetirdim.

Discord: mrzapota

Selamlar, @megatron1

Piyasadan hazır sistem almayın, içindeki parçalara baktım biraz şöyle çöp yani direk diyorsunki benim 30k param var nasıl çöpe atarım o baktığınız sistemlerde DROP/SHUTTER her şey olur ve H610 nedir ya :)

Kişiye özel ve tam stabil PC toplamak istiyorsan her parçayı çok özenli seçmen lazım kontrolcü ve RAM Chiplerine kadar.

Benim elimde olsaydı o para çok güzel yönetirdim.

Discord: mrzapota
hocam toplama yapmak istemiyorum ya direk hazır sistem o bütçeye ne önerirsiniz

hocam fiyat çok makul inidrim bulursam 9060 16gb 5060 ddr5 alıcam yoksada bunu ama max bütçeye ulaşıp 27.5 4060mı almak diyorum dlss için 7600den daha güçlü
Ustad ben ekran kartı konusunda nvidiaciyim teknoloji kullanımı bakımından gerçekten iyi amdye göre, zaten son zamanlarda amd ekran kartlarına da çok fazla zam geldi şu an nvidia bence çok daha mantıklı lakin şu an 9060xt 16gb li sistemler 34 35 kya satılıyor(pckolik sitesinde 32kya bile var ona da bak mutlaka inanilmaz f/p)bu fiyat bandına 9060 xtye rakip olarak görülen 5060ti li bir sistem bulman çok zor yani ben bulamadım. Yani hazır sistemlerde bana amd ekran kartlı sistemler sanki daha fp gibi geliyor bu kiyaslamadan dolayı. Ben senin yerinde olsam 5 6 k daha koyabiliyorsam koyar pckolik sitesinde satılan o bahsettiğim sistemi alırım. Eğer para koyamayacaksan bence 22kya al geç arada %30 dan fazla fiyat farkı var bu seviyede bir performans farkı olacağını sanmam. AMD ekran kartlarında da bi dlss olmasa bile fsr var zaten idare edebillirsin onla da

Ustad ben ekran kartı konusunda nvidiaciyim teknoloji kullanımı bakımından gerçekten iyi amdye göre, zaten son zamanlarda amd ekran kartlarına da çok fazla zam geldi şu an nvidia bence çok daha mantıklı lakin şu an 9060xt 16gb li sistemler 34 35 kya satılıyor(pckolik sitesinde 32kya bile var ona da bak mutlaka inanilmaz f/p)bu fiyat bandına 9060 xtye rakip olarak görülen 5060ti li bir sistem bulman çok zor yani ben bulamadım. Yani hazır sistemlerde bana amd ekran kartlı sistemler sanki daha fp gibi geliyor bu kiyaslamadan dolayı. Ben senin yerinde olsam 5 6 k daha koyabiliyorsam koyar pckolik sitesinde satılan o bahsettiğim sistemi alırım. Eğer para koyamayacaksan bence 22kya al geç arada %30 dan fazla fiyat farkı var bu seviyede bir performans farkı olacağını sanmam. AMD ekran kartlarında da bir dlss olmasa bile fsr var zaten idare edebillirsin onla bu arastir istersen
biliyorum ama bir dlls değil bulabilirsem bakıcam yoksa bunu alacağım sağolun hocam

22k olan ddr5 ise güzel fiyat, diğerleri parasını haketmiyor
teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki ben o sistemdeki diğer kasayı almayı planlıyrum nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/faz...ekranli-argb-fanli-atx-bilgisayar-kasasi.html bu hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,441
Üyeler
183,429
Son üye
ashina1
Geri