Rahat ve konforlu sandalye önerisi

dr.onur

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
10000
Dostlar bir süredir seduna nın şu modelini kullanıyorum
Şuan ise hawk fab 4 xdrive 15 li xdrive anka ve exvegga andromeda arasındayım taksitli falan alacam muhtemelen tabi bide şu model var benim öyle takıntım yok gaming olcak cart curt diye
Bu tarz bi tanesine daha önce oturdum baya baya dinlendiriyodu o yüzden önerilerinize açığım birçok kisi forumda aramış arıyor arayacak o yüzden herkes deneyimini paylaşırsa güzel olabilir.( Alışveriş sonrasi destektennde bahsedebilirsiniz)

Dostlar bir süredir seduna nın şu modelini kullanıyorum
Şuan ise hawk fab 4 xdrive 15 li xdrive anka ve exvegga andromeda arasındayım taksitli falan alacam muhtemelen tabi bide şu model var benim öyle takıntım yok gaming olcak cart curt diye
Bu tarz bi tanesine daha önce oturdum baya baya dinlendiriyodu o yüzden önerilerinize açığım birçok kisi forumda aramış arıyor arayacak o yüzden herkes deneyimini paylaşırsa güzel olabilir.( Alışveriş sonrasi destektennde bahsedebilirsiniz)
exvega andromeda veya hawk future

Exveganın sikayet var tarafında bir yorum gordum sikayet kaldirmadan garantiye baslamıyorlarmış böyle bi durum çok da güven vermedi
çoğu markanın öyle yorumları var hawk future olabilir garanti konusunda iyiler zio venom xl olabilir ikea markus olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,396
Üyeler
188,587
Son üye
maksutyilan16
Geri