Şirket İçin 1.5M'ye Düz Vites 4 Silindir Benzinli Araç Önerisi

@Emir Aydın
Arkadaş bu aracı göstedi bilgin varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egea 1.4 düşünücem teşekkür ederim yorumun için.

Teşekkür ederim yorumun için ancak sıfır araç bakıyorum 2.eldede max 10k km geçmemiş olsun.
Sıfırsa i20 clio veya egea

Yakıt olarak pek sorunumuz yok zaten günde max 50 bilemedin 30km yol yapacak araçlar ancak diğer sebepler korkuttu açıkçası teşekkür ederim Yorumlar için Söylediklerini dikkat alacağım.
Masraf çıkarmayacak 5 araç dediğin için yakıt masrafını da içine kattım. Ancak dediğin gibi fazla yol yapmayacaklarsa o kadar önemsemeye gerek yok.

Merhaba arkadaşlar Suv binek farketmez 10 yıl boyunca kullanılacak Sadece şehir içi Günde max 50 km yol yapılacak.
Düz vites Benzinli Hibrit olabilir Jeep binek farketmez SIFIR araç olacak yada 10k km geçmemiş 2020 model üzeri tramersiz kazasız boyasızda olur. Önemli olan masraf çıkarmayacak 5 tane araç alacağız
Aklımızda Sıfır Bayon 1.2 mpi var Bütçe her araç için max 1.5 milyon
Teşekkürler
Hocam şirkete beni alırmısınız ya engelliye iş vermiyorlar

Benim bir önerim yok fakat Fiat'dan uzak durun diyebilirim. Bizim şirket hem Egea hem de Fiorino'larda ciddi problemler yaşadı ve yaşamaya devam ediyor.

Benim bir önerim yok fakat Fiat'dan uzak durun diyebilirim. Bizim şirket hem Egea hem de Fiorino'larda ciddi problemler yaşadı ve yaşamaya devam ediyor.
Ustası kötüdür Şuanda şirket araçlarımız fiorino 2013 da almıştık 750 bin km dayandı sadece 1 kere üst kapak yapıldı onun dışında en ufak sorunu yok . Ve belki 15 farklı kullanıcı değişti.

İleride 2.el piyasası egeanın çok düşük ve 1.4 malesef çok tutulmuyor satarkende rahat olsun diye bayon düşündük Zaten biraz Reklam amaçlı Giydirme felan yapacak araçlara Bayon daha dikkat çekici oluyor 1.2 4 silindir düz vites olmasıda avantaj uzun vadede ancak evet biraz hantal ancak bulunduğumuz şehirde nerdeyse hiç rampa yok heryer dümdüz trafik az Çok sorun olacağını düşünmüyorum. i20 - Bayon aynı motor ve vites seçeneği ile ağır basıyor onun dışında birde Çalışan arkadaşlar önerdi ama dizel olduğu için pek sıcak bakmadık egea 1.6 multijet 2025 model düz vites nasıldır bilgin varmı ?

3 silindir düşünmüyoruz.
Nerenin piyasası bilemem ama bizim burada benzinli daha hızlı satımı ama dizelde satıyor o kadar bence hazır düşmüşken alıp bide serviste tüp taktırın ( geçen sene 30k ama servis dışarıdan usta çağırıyor onlarda 22.5k dı ) günlük 100/120 tl yakar 50km ye

Nerenin piyasası bilemem ama bizim burada benzinli daha hızlı satımı ama dizelde satıyor o kadar bence hazır düşmüşken alıp bide serviste tüp taktırın ( geçen sene 30k ama servis dışarıdan usta çağırıyor onlarda 22.5k dı ) günlük 100/120 tl yakar 50km ye
Tüp gerek yok yakıtla alakalı sorunda yok zaten yılda 10 k km Max yapar araçlar

Ustası kötüdür Şuanda şirket araçlarımız fiorino 2013 da almıştık 750 bin km dayandı sadece 1 kere üst kapak yapıldı onun dışında en ufak sorunu yok . Ve belki 15 farklı kullanıcı değişti.
Şirket 9 Egea, 23 tane de Fiorino aldı. Fiorino'ların 7 tanesi daha 2k km yapmadan motor yedi. 2 tane Egea'da motor arızası verdi. Araçların hepsi sıfırdı, şimdi hepsini zararına satıp Ford'a geçecekler. Muhtemelen üretim bandında bir sorun çıktı, araçlar iyidir kötüdür bilemem, ben yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum. Ben de aracım serviste olduğu için 1.5 hafta falan Fiorino'lardan birisini kullandım, sadece iş-spor-ev yapmama rağmen neredeyse her gün gaz almak zorunda kaldım. Seyir halindeyken de yoldaki en ufak pürüzü bile hissettiriyor, kullanması aşırı derecede rahatsız edici, hem konforsuz hem de çok yakıyorlar.

Şirket 9 Egea, 23 tane de Fiorino aldı. Fiorino'ların 7 tanesi daha 2k km yapmadan motor yedi. 2 tane Egea'da motor arızası verdi. Araçların hepsi sıfırdı, şimdi hepsini zararına satıp Ford'a geçecekler. Muhtemelen üretim bandında bir sorun çıktı, araçlar iyidir kötüdür bilemem, ben yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum. Ben de aracım serviste olduğu için 1.5 hafta falan Fiorino'lardan birisini kullandım, sadece iş-spor-ev yapmama rağmen neredeyse her gün gaz almak zorunda kaldım. Seyir halindeyken de yoldaki en ufak pürüzü bile hissettiriyor, kullanması aşırı derecede rahatsız edici, hem konforsuz hem de çok yakıyorlar.
Zaten Bayon almaya karar verdik teşekkür ederim yorum için.

Geri