Güzel kulaklık önerisi

Lixrin

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
20000
Güzel high end kulaklık arıyorum kablolu olursa daha iyi olur kablosuza da kabulüm eğer gerçekten şu kulaklığı al seni hiç pişman etmez derseniz 25k civarına kadar çıkabilirim.

Ses kalitesi aradağım özellik mikrofon veya diğer şeyler pek önemli değil ha bide dışarıya fazla ses vermesin

müzik ağırlıklı mı kullanacaksın? Mikrofonu olmasa olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve kulak içi mi, kafa üstü mü?

müzik ağırlıklı mı kullanacaksın? Mikrofonu olmasa olur mu?

ve kulak içi mi, kafa üstü mü?
Evet pardon belirtmeyi unutmuşum, kafa üstü kulaklık ve tamamen müzik ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum. Mikrofon söylediğim gibi pek önemli değil

Audio-Technica ATH-M50X Ses kartı olmadan kullanabileceğin en iyi kulaklık bu hocam. Mikrofonu yok zaten, stüdyo kulaklığı olarak kullanılıyor, en popüler kulaklık.

Brainwavz Velour Memory Foam Pedler
yazın kullanmak için de bu pedleri öneririm

Audio-Technica ATH-M50X Ses kartı olmadan kullanabileceğin en iyi kulaklık bu hocam. Mikrofonu yok zaten, stüdyo kulaklığı olarak kullanılıyor, en popüler kulaklık.

Brainwavz Velour Memory Foam Pedler
yazın kullanmak için de bu pedleri öneririm
Çok teşekkür ederim, yedek olarak dışarda kullanabileceğim kulaklık var mı? Kulak içi olabilir sanım bu ama kablolu olması daha iyi olur. Mümkünse sıvı geçirmez olsun. 15k civarında da buna bütçe ayırabilirim

Evet pardon belirtmeyi unutmuşum, kafa üstü kulaklık ve tamamen müzik ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum. Mikrofon söylediğim gibi pek önemli değil
momentum 4

Son düzenleme:
Geri