VXE R1 mi ATK X1 S mi??

Hyrest

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar 1700tl civarı bütçe var Atk blazing sky x1 s modelini mi alayim yolsa vxe r1 mi almalıyım atk x1 de baş parmağımızi koyduğumuz yer esneme yaptığını duydum doğru mudur kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim

Merhabalar 1700tl civarı bütçe var Atk blazing sky x1 s modelini mi alayim yolsa vxe r1 mi almalıyım atk x1 de baş parmağımızi koyduğumuz yer esneme yaptığını duydum doğru mudur kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim
Biraz bütçeni arttırırsan kesinlikle vgn dragonfly f1 pro al bende kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum

bütçe çıkarsa

• Beğen
Reaksiyonlar: Mtsn
X1 al bence, Conlife kodu ile indirimli olur bilgin olsun.

Tutuş şeklinde hangisine uygunsa onu al 8khz mouse alsanda cok ciddi fark edeceğini sanmıyorum.

Daha yüksek bitçe vermeye gerek yok bence bir mouse için 1khz ile immoyum su 2 haftadır cs2 oynuyorum

öyle bir esneme yok kullanıyorum 1 seneye yaklaşacak vxe r1 den çok memnunum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,950
Üyeler
183,361
Son üye
Ardakaan71
Geri