Biraz bütçeni arttırırsan kesinlikle vgn dragonfly f1 pro al bende kullanıyorum 1 yıldır çok memnunumMerhabalar 1700tl civarı bütçe var Atk blazing sky x1 s modelini mi alayim yolsa vxe r1 mi almalıyım atk x1 de baş parmağımızi koyduğumuz yer esneme yaptığını duydum doğru mudur kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim
X1 al bence, Conlife kodu ile indirimli olur bilgin olsun.Merhabalar 1700tl civarı bütçe var Atk blazing sky x1 s modelini mi alayim yolsa vxe r1 mi almalıyım atk x1 de baş parmağımızi koyduğumuz yer esneme yaptığını duydum doğru mudur kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim
alıcaksan bunu alkhem diğerlerine kıyasla iyi hemde paw 3950 varMerhabalar 1700tl civarı bütçe var Atk blazing sky x1 s modelini mi alayim yolsa vxe r1 mi almalıyım atk x1 de baş parmağımızi koyduğumuz yer esneme yaptığını duydum doğru mudur kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim
Sen bilirsin ama öneririmçok fiyatı ya 2.5k
O zaman r1 düşüne bilirsin baya kullanan varçok fiyatı ya 2.5k
Knk mchose iyi mi? bilmiyorum sen kullanıyor musunbütçe çıkarsa
![]()
MCHOSE A5 Ultra Black Gaming Mouse
MCHOSE A5 serisi kablosuz mouse, hem profesyonel hem de oyun ortamlarında üstün performans için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
güzel mouse 2 yıl garantisi varKnk mchose iyi mi? bilmiyorum sen kullanıyor musun
öyle bir esneme yok kullanıyorum 1 seneye yaklaşacak vxe r1 den çok memnunumMerhabalar 1700tl civarı bütçe var Atk blazing sky x1 s modelini mi alayim yolsa vxe r1 mi almalıyım atk x1 de baş parmağımızi koyduğumuz yer esneme yaptığını duydum doğru mudur kullanan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim