TechGuy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,394
İyide dostum şu işlemi yapamayan adam kartı ne amaçla sökecek?bende böyle attım bulamıyormuş kafasında patlatcam kasayı açamazsa
İyide dostum şu işlemi yapamayan adam kartı ne amaçla sökecek?bende böyle attım bulamıyormuş kafasında patlatcam kasayı açamazsa
Dostum kart büyük olduğu için altında kalıyordur zaten dar alanda kalıyor mandal a620 mı k dan 9060 XT 16 GB 3 fanlı yi sökene kadar çıldırdım tornavidayi soktum kökledim sonuna kadar anca açıldı mandalin yarisi delindi ele gelen kısım sapladığım için normaldir yani göremiyor olması mandal olmasa sökemez zatenbende böyle attım bulamıyormuş kafasında patlatcam kasayı açamazsa
ben gidicem belli oldu buda 3 fanlı tornavidayla bulurum her haldeDostum kart büyük olduğu için altında kalıyordur zaten dar alanda kalıyor mandal a620 mı k dan 9060 XT 16 GB 3 fanlı yi sökene kadar çıldırdım tornavidayi soktum kökledim sonuna kadar anca açıldı mandalin yarisi delindi ele gelen kısım sapladığım için normaldir yani göremiyor olması mandal olmasa sökemez zaten
Bulursun da dikkatli ol sürtme ekran kartınaben gidicem belli oldu buda 3 fanlı tornavidayla bulurum her halde
Beceremez karşısı garanti hocamGörüntülü ara?
HaydaaaBeceremez karşısı garanti hocam
Arkadaş evine gitsin acık yağ yaksın kuzeni yardımcı oluyor sonuçta yedirsin içirsin bi acık kölelik etsin sonra çıkarır gelir kartı arkadaş zatenHaydaaa
Arkadaş evine gitsin acık yağ yaksın kuzeni yardımcı oluyor sonuçta yedirsin içirsin bi acık kölelik etsin sonra çıkarır gelir kartı arkadaş zaten![]()
Ee öyle hocam bende geçen arkadaşın sistemi 3 4 defa sorun hangi parçada diye sök tak yaptım yedim içtim bol bol sonucu bulamadık karnım bolca doyduiyimiş, bende birine PC kurduydum, git karpuz kes dedim wjsjsjs
Nadjajjs afiyet olsun. Bari sorunu bulaydın agaEe öyle hocam bende geçen arkadaşın sistemi 3 4 defa sorun hangi parçada diye sök tak yaptım yedim içtim bol bol sonucu bulamadık karnım bolca doydu![]()
Centigi açmadan sökerse kırarEkran kartını sökmek isteyen kuzenim çentiği bulamıyor? sinir küpüne döndüm vallahi. xfx 308 rx7600 kart var birde asus b450mk ıı anakart var ama sökmek için çentiği bulamıyorum diyor anlatıyorum yok çentiği açmadan sökemez miyiz
Kasanın yan kapağını sök ordan elinle bastır centiğeEkran kartını sökmek isteyen kuzenim çentiği bulamıyor? sinir küpüne döndüm vallahi. xfx 308 rx7600 kart var birde asus b450mk ıı anakart var ama sökmek için çentiği bulamıyorum diyor anlatıyorum yok çentiği açmadan sökemez miyiz