Fark etmiyor. Malzeme kalitesinin standartları her zaman yerlerdeydi. Umarım ön yargımı ortadan ikiye bölecek bir seridir.g911 bu g870 g770 degil
Bende alıyordum tam 33 e aldırmadı rezil sistem ya sepete ilk ekleyenler alabiliyor herhaldeNormalde casper alma ihtimalim 0 da bu fiyata kacirmadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1k da kod verdi 33 k ya alsim 3 taksit 3x11 baya iyi valla
G900'üm 2 yıllık garantisini bitirdiği hafta CS:GO oynatırken alev aldı kanka. Şaka yapmıyorum cidden paf edip yandı. Zamanında konusunu açtım hatta G911 harici kesinlikle alınmaz diyeelinizde yanar 2 güne normalde casperlar fakat g900 g920 g911 kasalari iyi sikintisiz urun ilk defa
2. Elde 4 yıllık cihazı 30K yazmışlar. Net giderdi de satılmaz nimet bu cihaz bence.Al sata bile giderdi muhtemelen ama para yok aga![]()
Kardeşim bilip bilmeden bu modeli kullanmadan boş boş ne zirvaliyosunuz cahil cahil kasasını 1 yıl kullandım 13900hx gibi bir işlemciyi throttle.olmadan soğutan bir kasa full metal Asus rog 13650hx sogutmazken bu kasa 13900hx soğutuyor ayrıca kasası gerçekten kaliteli bilip bilmeden yorum yapmayınCasper hiçbir şekilde alınmaz arkadaş. Malzeme kalitesi yerlerde, yazılım kötü mutlaka belli bir kullanımdan sonra saçma sapan sorunlar karşınıza çıkıyor. Memlekette sektörde bu kadar isim yapıp bu kadar kalitesiz bir şekilde nasıl hayatta kaldılar anlamış değilim.
Bu cihazdaki 3080 150W ve 16GB VRAM var.Şöyle bir durum var kart 130W dediler 3000 serisi zaten yapısı gereği çok W ihtiyacı olan bir seri, yeni mimari ile üretilen 115W 5060 bence DLSS olmadan bile geçer. Ama VRAM konusu başka şuan 100K bütçen bile olsa 12GB kart veriyor Nvidia![]()
Aynen bilginin kaynağı da flashtv galiba, laptoplarda 16 gb vram olamaz artık nerenden attıysanBu cihazdaki 3080 150W ve 16GB VRAM var.