oyunsa ipad al18k butcem var edıt yada foto duzenleme fılan yapmıcam sadece oyun ıcın ısıtoyrum 18k ya tablet onerıırmısınız
18k butcem var edıt yada foto duzenleme fılan yapmıcam sadece oyun ıcın ısıtoyrum 18k ya tablet onerıırmısınız
hocam bunun ıslemcısını ılk defa duuyuyorum nasıldır extnos 1580 ıyımı pubg yada genshın ımpact gıbı oyunlarda kac fps acabaSamsung Galaxy Tab S10 Fe 256Gb 12GB-10.9''Android Tablet SM-X520NZAPTUR Gri fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung Galaxy Tab S10 Fe 256Gb 12GB-10.9''Android Tablet SM-X520NZAPTUR Gri fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
21K bandına zorlayıp iPad Mini al.18k butcem var edıt yada foto duzenleme fılan yapmıcam sadece oyun ıcın ısıtoyrum 18k ya tablet onerıırmısınız
EXYNOS iyi işlemcidir için rahat olsunhocam bunun ıslemcısını ılk defa duuyuyorum nasıldır extnos 1580 ıyımı pubg yada genshın ımpact gıbı oyunlarda kac fps acaba
exynosun neyi iyi dandik aşırı ısınan bir işlemci ayrıca oyun performansı da düşük 11 inç istiyorsa mis gibi snapdragon 8gen2+ tabletiyle bütün oyunlarda ısınmadan 120 fps akarEXYNOS iyi işlemcidir için rahat olsun
tab s9 kullanıyorum dediğinizin 3/1 ini aktif performansta göremedim sadece kalem için dayanıyorum işim bitince satıcam direk kelepir fiyattanexynosun neyi iyi dandik aşırı ısınan bir işlemci ayrıca oyun performansı da düşük 11 inç istiyorsa mis gibi snapdragon 8gen2+ tabletiyle bütün oyunlarda ısınmadan 120 fps akar
tab s9 kullanıyorum dediğinizin 3/1 ini aktif performansta göremedim sadece kalem için dayanıyorum işim bitince satıcam direk kelepir fiyattan
pubg mobile genshin honkaiHangi oyunları oynadınız hocam?
IPad ile 120 hz oyun icin minimum 45k bayiliyo baya oyunmusoyunsa ipad al