Neler Yeni

Oyun İçin Tablet Önerisi

Clayz

80+ Silver

1905

80+ Silver
o zaman
burdaki üyelerin hepsi
1 hafta sonra alacağı
15 gün sonra alacağı 25 gün sonra alacğı
1 ay sonra alacağı
45 gün sonra alacağı
yaz tatilinde alacağı ürünler için tavsiye istesin

o kadar boş yapıyorsunuz ki

şurda günde en az 50 yorum yazan ben
her birine adam akıllı cevap verdim
içlerinden bir tanesini kafaya takayım dedim diye mi
bu şahısla uğraşayım diye mi böyle yazıyorum

anlayın artık şunu
bu kadar uzun vadeli istekler boş istekler

6 ay sonra xxxx ürün almayı düşünüyorum der
teknik bilgiler ister o ayrı
model istiyorsan saçmalıktır
çünkü bu ülkede

stok ve fiyat aşırı oynak hareket eden etmenler
Söylemek istediğine hak verdiğim kısım var ancak yanlış üslup doğru sözün katilidir. Bu şekilde tepki vermene gerek yok konuya bakmazsın olur biter. Herkes her gün yeni bir şey almıyor alacağı zaman da iyice araştırmak ve her seçeneği karşılaştırmak istiyor. 1 ay sonra zamlanırsa o arkadaşın sorunu bizim değil. Bazı şeyler zamlanıyor diye konuyu açtığımız gün mü alım yapmamız gerekiyor illa ki. İlk mesajına kadar sorun yok ama devamında harbiden saçmalamışsın.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Görkem
Söylemek istediğine hak verdiğim kısım var ancak yanlış üslup doğru sözün katilidir. Bu şekilde tepki vermene gerek yok konuya bakmazsın olur biter. Herkes her gün yeni bir şey almıyor alacağı zaman da iyice araştırmak ve her seçeneği karşılaştırmak istiyor. 1 ay sonra zamlanırsa o arkadaşın sorunu bizim değil. Bazı şeyler zamlanıyor diye konuyu açtığımız gün mü alım yapmamız gerekiyor illa ki. İlk mesajına kadar sorun yok ama devamında harbiden saçmalamışsın.
adam demek istediğimi başka tarafları ile anlayacak ukala ukala cevap verecek
ben karşılığını verince ben mi saçmalamış oluyorum
ne demek istediğimi aşağı bölgeleri değil de yukarıdaki bölgesi ile anlamaya çalışsa da alaycı bir şekilde ukala ukala cevap vermese
karşılığını alır mı almaz

açık ve net sözümün arkasındayım
bir dahaki ayın ortası
40-45 gün sonra alacağı bir tablet için
bu günden tavsiye istemek saçma

çünkü masaüstü sistem gibi
bu gün msi b650m-p önersek 1 hafta sonra çok pahalılaşsa asus b650m-k da var uygun fiyata işini görür
veya bu gün 2200 tl ye nv3 1tb önerirken 1 hafta sonra 2700 e çıkarsa kioxia g3 plus var 2270 tl ye o da işini görür diyebilecğimiz

bu günden kaba taslak bir fikir oluşsun diye önerebileceğmiz bir ürün değil

bir tane ürün alacak
tablet

o ürünü de en iyi alacağı zaman sorması mantıklı

Clayz

80+ Silver
ne demek istediğimi aşağı bölgeleri değil de yukarıdaki bölgesi ile anlamaya çalışsa da alaycı bir şekilde ukala ukala cevap vermese

bir dahaki ayın ortası

bu gün msi b650m-p önersek 1 hafta sonra çok pahalılaşsa asus b650m-k da var uygun fiyata işini görür
veya bu gün 2200 tl ye nv3 1tb önerirken 1 hafta sonra 2700 e çıkarsa kioxia g3 plus var 2270 tl ye o da işini görür diyebilecğimiz

bir tane ürün alacak
tablet

fıyat bı anda 5k artmıyo hocam sadece hangı tabletı almam gerektıgı ona gore hareket edecegımı soyledım sana ayrıyetten kupon mevzusuda ıyı bı kupon varsa yakın tarıhte alabılırım dedım ama sen uzun suredır galıba tartısmaya dahıl olmadıgın ıcın uzattıkca uzattın bayada hosuna gıttı devam et konuyu 40 sayfa yap

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Görkem
fıyat bı anda 5k artmıyo hocam sadece hangı tabletı almam gerektıgı ona gore hareket edecegımı soyledım sana ayrıyetten kupon mevzusuda ıyı bı kupon varsa yakın tarıhte alabılırım dedım ama sen uzun suredır galıba tartısmaya dahıl olmadıgın ıcın uzattıkca uzattın bayada hosuna gıttı devam et konuyu 40 sayfa yap
ne yapıp yapmayacağımı size sormayacağım
hoşunuza gitmiyorsa şikayet etme gibi imkanınız var

1905

80+ Silver

bir dahaki ayın ortası

bir tane ürün alacak
tablet

1 tane önerin demiyor birden fazla önerirsin günü geldiğinde hepsi zamlanacak diye bir kaide yok gider diğerini alır veya konuyu hortlatır farklı bir şey önerilir büyütülecek bir mevzu yok. Daha rtx5000 serisi çıkmadan insanlar öneri istiyordu. Bunun gibi pek çok örnek bulunabilir. Belki bugün x tabletine karar vericek ama y tableti uyguna geldi diye önceliğini verecek daha kısa zamanda onu alacak bilemezsin. Amaç yardımlaşmak. Konuyu fazla meşgul etmek istemiyorum hayırlı akşamlar.

Clayz

80+ Silver
ne yapıp yapmayacağımı size sormayacağım
hoşunuza gitmiyorsa şikayet etme gibi imkanınız var
herhangı bır psıkolojık sorunun varsa bakırkoy ruh ve sınır hastalıklarına yonlendırebılırım hatta cok yakın bır arkadasım orada sekreter ozel olarak sana randevuda alabılırım

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Alperen Yılmaz
bir şey sandığım yok
kimseyi hor gördüğüm yok
ben burada elimden geldiği kdaar bilgimin yettiği kadar sabahlara kadar da yardım ederim ihtiyacı olana
ama sizinkisi şu an için boş bir post
dalga geçer gibi görsel payalaşırsanız böyle cevap alırsınız

uzatan da yok
uğraşamazsın zaten haddine değil benle uğraşmak
Hocam Allah için yapmayın madem (varsayıyorum) adamın aklı kıtsa salın gitsin salaklığı ona kalsın boş yere konuyu çamur etmeye gerek yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumda kimseyle konu üzerinden tartışma yapmayın sonra gerçekten sorun çözümü arayan insanlar mağdur oluyor çözüm bulamıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,652
Üyeler
167,692
Son üye
hattori hanzo
Top Bottom