davidk
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Vatandan 6k fiat ile Asus VG3A aldım Rekabetçi fps ağırlıklı ara sırada hikaye oynuyorum filmde izliyorum yorumlarınızı merak ediyorum
Pahalı. O fiyatta çok daha iyi monitörler var, daha gelmediyse siparişi iptal edin.Vatandan 6k fiat ile Asus VG3A aldım Rekabetçi fps ağırlıklı ara sırada hikaye oynuyorum filmde izliyorum yorumlarınızı merak ediyorum
Uyarı verecekler dikkat. Çöp, bomba vb. yazmak yasak öyle saçma bir kural var maalesef.Çöp monitör. Yorum bu kadardı.
Çöp monitör. Yorum bu kadardı.
Rehber: ASUS TUF VG259Q3A alınır mı?
Renk Gamutu Renk gamutu bakımından giriş seviyesi bandındaki ürünlere yakın ölçüm yapılmış. Pek iştah açıcı olduğunu söyleyemem. Kontrast, Maksimum Parlaklık ve Minimum Parlaklık Kontrast oranı berbat. 800:1 aşırı düşük, 2025'te kabul edilemez derecede. Maksimum parlaklık olarak yine...techolay.net
24G42E daha ucuz ve daha iyi.
ürünü bugün eve dönerken elden satın aldımÇöp monitör. Yorum bu kadardı.
Rehber: ASUS TUF VG259Q3A alınır mı?
Renk Gamutu Renk gamutu bakımından giriş seviyesi bandındaki ürünlere yakın ölçüm yapılmış. Pek iştah açıcı olduğunu söyleyemem. Kontrast, Maksimum Parlaklık ve Minimum Parlaklık Kontrast oranı berbat. 800:1 aşırı düşük, 2025'te kabul edilemez derecede. Maksimum parlaklık olarak yine...techolay.net
24G42E daha ucuz ve daha iyi.
Ürün paketi açılmadıysa eğer her türlü iade alırlar. Açılan üründe sorun yoksa iade edemezsin.Ancak servis ile edileceğini söyleyenler var