Yardım XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT ALINIR MI

Sapphire nitro+ modeli ile XFX model arasındaki fark nedir ki hocam bilgi verirseniz sevinirim
İkiside Üzmez beyaz derse püre modeli de alınır sapphire yada xfx de alabilirsin her iki modelde ısınmaz

İkiside Üzmez beyaz derse püre modeli de alınır sapphire yada xfx de alabilirsin her iki modelde ısınmaz
Performans farkları var mı üçünün arasında? Açıkçası sizin kullandığınız modeli tercih ederim ama eğer derseniz Nitro+ daha performanslı ona da bir şans tanıyabilirim ya da pure hangisi daha iyiyse

Performans farkları var mı üçünün arasında? Açıkçası sizin kullandığınız modeli tercih ederim ama eğer derseniz Nitro+ daha performanslı ona da bir şans tanıyabilirim ya da pure hangisi daha iyiyse
Soğutma farkı vardır hocam onun haricinde zaten ürünlerin iç donanımı aynıdır diye düşünüyorum

9060 ısınan bir kart değil 3 fanlı vs gerek yok en ucuzunu alcan geçcen 9070 bile ısınmıyor 2 fanlı saphir var bnde

Nitro+ hem daha şık hem kendinden L gpu bracket de geliyor eğilmeyi engelleyen ayriyeten soğutma ve OC performansı biraz daha yüksek hocam. 9060XT kartlar arasındaki en iyi model Nitro+ diye biliyorum sonrasında sırasıyla ASUS TUF ve XFX modelleri geliyor galiba

Nitro+ hem daha şık hem kendinden L gpu bracket de geliyor eğilmeyi engelleyen ayriyeten soğutma ve OC performansı biraz daha yüksek hocam. 9060XT kartlar arasındaki en iyi model Nitro+ diye biliyorum sonrasında sırasıyla ASUS TUF ve XFX modelleri geliyor galiba
L gpu bracket temin edilmesi kolay bir parça mıdır hocam? Açıkçası kartı kullanacak kişi için görünüş de çok önemli o yüzden beyaz renk kriteri var ve bahsettiğiniz OC ve soğutma performansı açısından XFX seçersek çok bir kaybımız falan olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri