canthegreatt
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Sabah uyandığımda kardeşimin pc den oyun oynayıp kendi kendine küfür ettiğini gördüm benden 5 yaş kadar küçük. Biraz sus dedim susmadı en sonunda annem araya girdi sonra anneme küfür etti gitti. Birşeyleri yere fırlattı sonra odaya bir şey olmamış gibi geri geldi. Sonra ben onunla düzgün konuşmaya çalışırken hep benim sözümü yarıda kesti ve bana bulaşma git başımdan gibi şeyler söyledi bende kendimi tutamadım elimdeki iskambil kartı destesini kafasına fırlattım oda kapıyı yumruklayıp kapıyı kırdı. Sonra bi öfkeyle gittim yanına biraz sinirli bir şekilde ona daldım. Daha sonrasında ise kavga bitti annem babamı aradı ve benim hep kavga ettiğimi kötü birisi olduğumu vs söyledi. Babamda anneme gelirsem senide döverim gibi bir lafta bulundu. Sonrada babama yazdım adam ol anneme el kaldırırsan baba falan dinlemem dalarım sen kimsin dedim. Sonra zoruna gitmiş olucak ki beni engellemiş sonra biraz deli sinir manyağı diye biraz durulsun diye dümenden bir özür mesajı yazdım annemin telefonundan annemide engelledi. Adam biraz deli ve ne yapacağı belli olmuyor. Ne yapmam lazım?