30.000 TL Her şey dahil sistem önerisi

cengo42

80+
Reaksiyon skoru
0
Maksimum 30.000 TL bütçem var. Her şey dahil klavye, mouse, monitör, dahil bir sistem toplamak istiyorum. Hazır sistem almak istiyorum. Monitörü farklı bir yerden de alabilirim.

Yiğenim için alacağız ilk bilgisayarı olacak o yüzden sıfır düşünüyoruz.
Ustad, minimum 4k monitöre gider, minimal düşünerek klavye kulaklık mouse mousepad 2000 diyelim, 24k bütçe kaliyor vatan bilgisayarda bir sistem var şimdi linkini aticam onu alabilirsiniz 24k fiyat bandına
Ama 2. El olarak 2 kat daha iyisini alabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ustad, minimum 4k monitöre gider, minimal düşünerek klavye kulaklık mouse mousepad 2000 diyelim, 24k bütçe kaliyor vatan bilgisayarda bir sistem var şimdi linkini aticam onu alabilirsiniz 24k fiyat bandına
Ama 2. El olarak 2 kat daha iyisini alabilirsiniz
Bahsettiğim sisteme zam gelmiş o fiyat bandına güzel bir sey bulup atcam hemen

Maksimum 30.000 TL bütçem var. Her şey dahil klavye, mouse, monitör, dahil bir sistem toplamak istiyorum. Hazır sistem almak istiyorum. Monitörü farklı bir yerden de alabilirim.
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ona göre monitör önerelim.

Alma sakın.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ona göre monitör önerelim.

Alma sakın.
Bende normalde bu sistemi onericektim lakin 1.5k zam gelmiş normalde 22 idi o yüzden atmadim yine iyi ama

İlk bilgisayarı olacak ama roblox valorant fortnite
Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yapın.

İlk bilgisayarı olacak ama roblox valorant fortnite
Ustad bu oyunlar için 1080p monitör yeterli, incehesap sitesinde cuma saat 22.00 de gsming gecesi oluyor bu etkinlikte indirimde ürünler satılıyor %90 4k civarına bi tane monitör gelir 1080p 180hz ips panel monitoru isterseniz ordan alın daha uygun olur

Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yapın.
Reis bura 30kyi aşıyor

Geri