🔥İndirim Auhma Ahv-02 17000pa Kablosuz Taşınabilir Araç İçi Süpürgesi Mor 🏷️ 1.019 TL

Sadece n11 indirme linki var attığınız linkte

Bende n11 yokta sepette indirim olunca kupon kullanılmıyordu yani indirimi yok sayıyordu bu kez, denediniz mi oluyor mu

Bataryalı el süpürgesinin 17.000pa vakum gücü olma ihtimali yok. Maksimum 10.000pa'dır. Ama fiyat mükemmel. 200 lira sana özel kupon uyguladım 1019 liraya geldi tşkler.

bundan biraz daha pahalı ama daha iyisi dediğiniz ürün var mıdır? almayı düşünüyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe 3000-4000 TL'ye kadar çıkabilir ama tabi en ucuz ve işimi görecek olani almak isterim

Bu tarz süpürgeler almamanızı tavsiye ederim. Özellikle araç için alacaksanız sakın almayın. İstediği kadar çekim gücü iyi olsun. 3 saatte şarj olan şey, son seviye çalıştırdığında 10 dakikada şarjı bitiyor. Tam kapasite ile bir arabayı komple temizlemek imkansız bu süpürgeler ile. En temizi bir elektrikçiye giderek aracınıza en yakın prizin mesafesini ölçün ve elektrikçide ona göre bir uzatma kablo yaptırarak evde ki elektrikli süpürgenizi kullanın. Ben öyle yapıyorum.

Pc ve masada çok toz tutuyor onun için aldım idealdir herhalde ? 1 tane çektim teşekkürler

Ayni zamanda guclu havada ufler mi, pc icin ariyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava uflemede varmis, cektim bi tame.. baslik icin tesk

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum üflemesi 9/10 çekmesi 7/10 gayet f/p ürün pc temizlerken fazlasıyla yetti, şarjı son seviyede çabuk bitiyor ama 2 pc temizledim o sürede benim iiçin yeterliydi. tavsiye ederim parasına göre gayet iyi.

Geri