Çözüldü✓ Signal RGB Kullanan varmı

emre324824

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
67
anakrt b650 mr kasamda 8 tane fan var 2 ayrı kontolcude 4 tanesi ekleme kasanın kendı orjınal fanlarında kasanın ustundekı tus ile renklerını degistirebiliyorum ama ekleme yaptıgım 4 tane fanın ısıklarını dahı acamıyorum sıgnal rgb deneyim dedim duyuyordum baya ama program cok karısık geldı kullan bırısı anlatabılırmı

Görev yöneticisinden lighkeeper ve led olan görevleri sonlandırın. ve anakarta bağladınız mı fanları

Hepsinin ARGB girişi yapıldıysa tek seferde hepsini değiştirmen gerekiyor SignalRGB ile.

Kontrolcünün anakart çıkışı olur ona bağlaman gerek. Anakartla bağlantısı olmadan nasıl kontrol edeceksin?

Kontrolcünün anakart çıkışı olur ona bağlaman gerek. Anakartla bağlantısı olmadan nasıl kontrol edeceksin?
konrolcuye sadece psudan guc kablosunu taktım fanları calsıtrdım

sadece 1 tane fan pını gıbı bır tane kablo vardı onun nerden genldıgnı anlamadım takmadım onu takmam mı lazımdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 fanı bağlamana gerek yok onları bağladığın kontrolcüde 1 tane daha argb çıkışı olur sadece onu anakarta taksan yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın fan biraz kaliteliyse zaten birbirine geçmeli olur. Hepsini birbirine bağlayıp, son kabloyu anakarta bağlarsın.
eskı kasamda vardı kontrolcuye bırlıkte yenı kasama taktım ama kontrolcuden anakarta bır kablo baglamadım

Geri