Honor magic 7 pro nasıldır?

seceneka

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
45000
Merhaba arkadaşlar,

Telefon değişikliği yapmayı düşünüyorum ve Honor Magic 7 Pro modeline yöneldim. Özellikle Hepsiburada’da “Eskiyi Yenile” kampanyası sayesinde fiyatı biraz daha uyguna geliyor. Cihazın özellikleri kağıt üzerinde oldukça tatmin edici görünüyor.

OLED ekran kullanıyor olması,

Snapdragon Gen Elite işlemcisiyle gelmesi,

Yazılım ve donanım tarafında güncel özellikler sunması

benim için artı noktalar.

Sizce bu model alınır mı, fiyat/performans açısından mantıklı bir tercih midir? Honor cihazları daha önce kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

Alınır.

Merhaba arkadaşlar,

Telefon değişikliği yapmayı düşünüyorum ve Honor Magic 7 Pro modeline yöneldim. Özellikle Hepsiburada’da “Eskiyi Yenile” kampanyası sayesinde fiyatı biraz daha uyguna geliyor. Cihazın özellikleri kağıt üzerinde oldukça tatmin edici görünüyor.

OLED ekran kullanıyor olması,

Snapdragon Gen Elite işlemcisiyle gelmesi,

Yazılım ve donanım tarafında güncel özellikler sunması

benim için artı noktalar.

Sizce bu model alınır mı, fiyat/performans açısından mantıklı bir tercih midir? Honor cihazları daha önce kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.
Alınır fakat çok yapay bir kamerası var ve yazılım kararsız çok stabil değil ona göre al

Eskiyi yenileyle aldım memnunum. Kamera adasının büyük olması biraz rahatsız ediyor. Onun dışında her yönüyle aşırı memnunum.

Eskiyi yenileyle aldım memnunum. Kamera adasının büyük olması biraz rahatsız ediyor. Onun dışında her yönüyle aşırı memnunum.
Hocam eskiyi yenile ile nasıl aldınız benim telefonum da xaomi 11T 256 GB versiyonu nasıl yapacağımı bilmiyorum ama

S23tü benim telefon. Kampanyaya başvurdum. Kargocu geldi. O da ilk kez yapıyormuş. Ben o gelmeden önce bir uygulama var getmobildi galiba onu indirip teste soktum. Sıkıntısız geçti. Kargocu inceledi biraz tamam dedi sıkıntı yok. Teslim aldı bana yeni telefonumu verdi. Eğer o an bir sıkıntı olsa teklifi düşüreceklerdi. Ancak başta hangi fiyatı teklif ettilerse o fiyata aldılar.

S23tü benim telefon. Kampanyaya başvurdum. Kargocu geldi. O da ilk kez yapıyormuş. Ben o gelmeden önce bir uygulama var getmobildi galiba onu indirip teste soktum. Sıkıntısız geçti. Kargocu inceledi biraz tamam dedi sıkıntı yok. Teslim aldı bana yeni telefonumu verdi. Eğer o an bir sıkıntı olsa teklifi düşüreceklerdi. Ancak başta hangi fiyatı teklif ettilerse o fiyata aldılar.
Benim telefonda saolsun bir güncelleme geldi 6 ay önce arka kamera bulanık çekmeye başladı o sıkıntı olurmu acaba
0.6x de sıkıntı yok ama 1x. 2x bulanık çekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,067
Üyeler
184,380
Son üye
ROYEL
Geri