Anakart seçimi için yardım

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
10k civarlarında AM5 anakart arıyorum 3 tane seçenek buldum sizce hangisi daha ileriye dönük ve mantıklı olur?

dostum dün aldım MSI GAMING WIFI B850 PLUS WIFI. sogutması hızı gen5 olması gayet guzel . tavsıye ederım. bugun montaj yapacagım bende.

10k civarlarında AM5 anakart arıyorum 3 tane seçenek buldum sizce hangisi daha ileriye dönük ve mantıklı olur?
https://www.akakce.com/anakart/en-u...wifi6e-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903489104.html bunu öneririm.

9. nesiller, b650 ler ile uyumlu değiller mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce 3 ü arasından hangisi daha mantıklı olur hocam
Uyumlu ama BİOS güncellemen lazım yani anakart işlemcisiz Bios güncellemesi yapamıyorsa 7. Nesil işlemci kullanıp Bios güncellemesi yapılması lazım.

Uyumlu ama BİOS güncellemen lazım yani anakart işlemcisiz Bios güncellemesi yapamıyorsa 7. Nesil işlemci kullanıp Bios güncellemesi yapılması lazım.
O zaman b850 yolu gözüktü gibi duruyor teşekkürler.

bios güncellemesi için işlemci şart değil bir flasha güncel biosu atıp ana kart üzerinden yapılabiliyor güncelleme ve bunun b850 , x670 , x870 olayıyla alakası yok yeni çıkmış bir ana kart ise a620 de yine kullanabilirsin 9000 serisini.

bios güncellemesi için şart değil bir flasha güncel biosu atıp ana kart üzerinden yapılabiliyor güncelleme ve bunun b850 , x670 , x870 olayıyla alakası yok yeni çıkmış bir ana kart ise a620 de yine kullanabilirsin 9000 serisini.

Kanka onu çok şey yapma

bios güncellemesi için işlemci şart değil bir flasha güncel biosu atıp ana kart üzerinden yapılabiliyor güncelleme ve bunun b850 , x670 , x870 olayıyla alakası yok yeni çıkmış bir ana kart ise a620 de yine kullanabilirsin 9000 serisini.
Hocam aklıma bir şey daha takıldı, ben ne olur ne olmaz b850 alsam ama işlemciyi r5 7600x alsam bu sefer de bios u güncellemem gerekir mi?

Geri