Steam hesabı takas ve topluluk pazarı banı. yardım

Danteo

80+
Reaksiyon skoru
19
merhabalar üstadlar aktif hesabımda takas banı var sifre
sıfırladığım için ve bayadır girmediğim için 30 günlük kısıtlama aldım yeni hesap açsam 5 dolar yatırıp beklemeden takas yapmam mümkünmü yada topluluk pazarını kullanmam bu takas ve topluluk pazarı bekleme süresini kaldırmamız mümkün mü ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
merhabalar üstadlar aktif hesabımda takas banı var sifre
sıfırladığım için ve bayadır girmediğim için 30 günlük kısıtlama aldım yeni hesap açsam 5 dolar yatırıp beklemeden takas yapmam mümkünmü yada topluluk pazarını kullanmam bu takas ve topluluk pazarı bekleme süresini kaldırmamız mümkün mü ?
Takas yapman için steam guard aktif olmalı diye biliyorum. Yani yine bekleyeceksin o da herhalde ilk açışta 1 hafta falandı

Takas yapman için steam guard aktif olmalı diye biliyorum. Yani yine bekleyeceksin o da herhalde ilk açışta 1 hafta falandı
zaten acık eski hesabımda ama 30 gün kısıtlama geldi şifre değisikliginden ve baya girmedigimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

desteğe yazsak yardımcı olurlarmı acaba bilginiz varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
zaten acık eski hesabımda ama 30 gün kısıtlama geldi şifre değisikliginden ve baya girmedigimden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

desteğe yazsak yardımcı olurlarmı acaba bilginiz varmı
Bilmiyorum. Hızlandırma için diyorsan öyle bir şey olmaz bence

Geri