Yardım KolSaati Pil DeğiştirmeAparatı ve Pili Hangi Marka Almalıyım?Nasıl değiştiririm?

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Kol saatlerini çok seviyorum şuanda 7 8 adet saatim var ucuzu da var pahalısı da. Pili dışarıda değiştirince çabuk bitiyor ve fazla para ödemiş oluyorum muhtemelen. Bu işi kendim evde yapamaz mıyız? Ne tür aparat gerekli olur ve en iyi pil hangi markalardır. Casio saatimin pilini aldığımdan beri bir kaç yıldır hiç değiştirmedim. Diğer saatleri dışarıda değiştirince çabucak bitiyor. Vardır elbet benim gibi saat seven birileri. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kendin değiştirdikten sonra marka önemli değil. Kodak duracell sony iyidir ama mükemmel fark yok x markalarla. Lr44 mü lr61 mi pilin modeli ona bakıp sipariş et. Değiştirme aparatları gereksiz pahalı, çinden düzgününü bulursan getirtebilirsin. Şu anda aparatlar 800 lira civarı Türkiyede piyasada.

Kendin değiştirdikten sonra marka önemli değil. Kodak duracell sony iyidir ama mükemmel fark yok x markalarla. Lr44 mü lr61 mi pilin modeli ona bakıp sipariş et. Değiştirme aparatları gereksiz pahalı, çinden düzgününü bulursan getirtebilirsin. Şu anda aparatlar 800 lira civarı Türkiyede piyasada.
Eğer saatçide değiştirmek istersek örnek şuan saat başı 70 80 100 civarı alır diye düşünüyorum bayadır değiştirmedim bitik bekliyorlar. Bu pillerin adedi çok daha ucuz diye biliyorum zamanla daha kârlı olunur diye düşünüyorum. Sonuçta şuan 7 8 tane var ve kullanmadığım da pili sökedebilirim. Zamanla 10 12 modele çıkar hoşuma gittikçe alıyorum bütçe dahilinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,615
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri