Gençler gideceğim lise rezalet anneme dedim değiştirek oraya git orası yakın diyor delireceğim orda abimde okudu bir tane hoca var herkese vuruyormuş abimin dediğine göre bana vurursa polise'e şikayet etsem ne olabilir liseye yeni geçiyorum.
Hocam maalesef annem yüzünden saçma sapan liseye gidiyorum.Sırf yakın diye iğrenc bi liseye gidilmez bu arada en pişman olduğum şeylerdendir
Hoca en ufak elini kaldırırsa git polise şikayet et sınıftan toplu giderseniz dahada iyi olurHocam maalesef annem yüzünden saçma sapan liseye gidiyorum.
hocayi taniyormusun hocam duzgun durursan dovmez demissin merak ettimDüzgün durursan dövmez rahat ol vursa bile 1 2 tokat kimseyi öyle büyük dövemez dövse hocalığına devam edemez bunun için kasmaya gerek yok yakın okula git
Kimse durduk yere kimseyi dövmez hatta hoca iyi bile yapıyor bence okullarda artık çok saçma ***** yerinde durmayan saygısız tipler var yeri geldinde disiplinde iyidir dayaklada olsa kimse güzel dilden anlamıyorhocayi taniyormusun hocam duzgun durursan dovmez demissin merak ettim
hocam git nakil al haber vermedenGençler gideceğim lise rezalet anneme dedim değiştirek oraya git orası yakın diyor delireceğim orda abimde okudu bir tane hoca var herkese vuruyormuş abimin dediğine göre bana vurursa polise'e şikayet etsem ne olabilir liseye yeni geçiyorum.
Bu tip durumlarda sosyal medya faktörü önemli. Tepkiye göre ceza veriliyor.bizim beden eğitimi hocamız arkadaşıma vurup gözlüğünü kırmıştı darp raporu alıp şikayet etmişlerdi adam hala görevine devam ediyor öyle düşün